Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve bliži Realu

Modrić: Ako ostanem u Spursima, neću ispuniti svoje snove

luka modric
AFP
26.06.2012.
u 12:23

Luka se trenutačno nalazi na godišnjem odmoru i iščekuje rasplet situacije. Marca navodi da bi već ovaj tjedan mogao dobiti poziv u Madrid

Španjolska Marca sve više piše o Luki Modriću i sve je uvjerenija da će se njegov transfer u madridski Real uskoro ostvariti. Prema njihovu pisanju, Luka je predsjedniku Tottenhama jasno dao do znanja da želi napustiti klub.

– Želim igrati u Ligi prvaka, želim osvojiti to natjecanje. Rekao sam ljudima iz Tottenhama da želim otići iz kluba jer, ako ostanem tamo, neću moći ispuniti svoje snove – prenosi Marca Modrićeve riječi.

Luka se trenutačno nalazi na godišnjem odmoru i iščekuje rasplet situacije. Marca navodi da bi već ovaj tjedan mogao dobiti poziv u Madrid.

Ključne riječi

Komentara 1

UN
unbekant
12:44 26.06.2012.

ja licno mislim,da Luka ostaje kod Totenhama,jer je preskup,i cjena je prenapuhana,za njegove mogucnosti i znanje,ipak u Real nedolaze takvi,i ako dolaze dolaze fakat "dzabe",samo da su u Spaniji i Realu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije