Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije kraj

Mirko Filipović vraća se u K-1! U svibnju se bori u Madridu

mirko filipović (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
16.04.2012.
u 10:51

Prvi turnir obnovljene K1 organizacije trebao bi se održati već za dva mjeseca u Španjolskoj

Mirko Filipović potpisao je ugovor s organizacijom K1 Global (obnovljeni K1) te će prema tom ugovoru do kraja godine imati 3 borbe.

Cro Cop pregovarao je i s nizozemskom organizacijom Golden glory, također za K1 borbe, koja je također nudila dobre uvjete, ali Mirko se odlučio za K1 iz sentimentalnih razloga. Naime, u toj se organizaciji afirmirao kao borac, a jednom je nastupio i u finalu Grand prixa.

Prvi turnir obnovljene K1 organizacije trebao bi se održati već za dva mjeseca u Španjolskoj, u Madridu.
Rumunj Daniel Ghita, koji je bio u Zagrebu, do sada je ponajveća zvijezda te organizacije, a Mirko će svakako biti najveća zvijezda zbog glasovitosti svoga imena.
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Glina74
Glina74
12:49 16.04.2012.

iz sentimentalnih razloga ne ne nego če tu dobiti manje batina dali mu to treba ili je PLAJTE pa mora da se tuče da bi preživio Mirkane ja bi ti savijetaovao da se kaniš nađi si kakovi posao a nea ne da te stalno lupaju kao staru kantu

Avatar Glina74
Glina74
12:50 16.04.2012.

pardon PLEITE

SN
Sniper
13:14 16.04.2012.

Mirko, puno sreće i pobjeda u idućim nastupima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije