Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diego Milito

Milito: Smiješno mi je kada netko uspoređuje Messija i Rooneya

Diego Milito
Reuters
28.06.2010.
u 08:20

Interov napadač svog suigrača iz reprezentacije opisao je kao nedodirljivog.

Wayne Rooney možda spada u krug 20 najboljih nogometaša svijeta, ali s Lionelom Messijem ne spada u istu rečenicu – izjavio je Interov napadač i argentinski reprezentativac Diego Milito za Daily Star., dodavši:

– Kao što sam rekao, Rooney je jako dobar igrač, možda i među 20 najboljih na svijetu. No, to ga ne čini Messijem, nije čak ni blizu Messija. To nije za raspravu, to je jednostavno krivo! Kada Messi završi svoju karijeru, možda će otići kao najveći svih vremena.

Komentara 2

SA
SI aka SI
10:08 28.06.2010.

Messi je definitivno najbolji nogometaš trenutno, ali na ovom SP-u je na nekih 50% od svoje najbolje forme. Možda je i razlog tome potpuno promašena pozicija- on mora igrati na desnom krilu, bez obzira tko zbog toga ispao iz momčadi (a ispao bi vjerojatno Tevez, jer bi onda igrali sa jednom pravom špicom)

SM
SMITSMIT
10:59 28.06.2010.

ĆUJEM DA JESLOVENIJA JOŠ UVIJEK U Africi...i gazde im Englezi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije