Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
međunarodni nogomet Juve se poskliznuo

Milito presudio Milanu, ostali iza Juventusa

'Inter Milan\'s Diego Forlan (L) congratulates Inter Milan\'s Argentinian forward Diego Milito (2nd L) on scoring against Palermo during their Italian Serie A  football match at Barbera Stadium in Pal
'MARCELLO PATERNOSTRO'
15.01.2012.
u 22:54

U derbiju 18. kola talijanskog prvenstva Inter je pobijedio Milan 1:0 pogotkom Milita iz 54. minute.

U derbiju 18. kola talijanskog prvenstva Inter je pobijedio Milan 1:0 pogotkom Milita iz 54. minute.

Dodajmo kako je u posljednjoj utakmici kola Arsenal izgubio kod Swansea 2:3, što im je sedmi poraz u prvenstvu. Za Topnike je igrao i povratnik Thierry Henry.

U prvenstvu Irana dva naša trenera imala su i te kako uspješan dan. Prvo je Zlatko Kranjčar sa svojim Sepahanom slavio visoku 4:0 pobjedu kod Sanat Naft Abadana. Tako je njegov klub ostao peti. A veliku je senzaciju napravio Ćiro Blažević sa svojim Mes Kermanom koji se bori za ostanak u ligi. Ćiro je sa 1:0 pobijedio Esteghlal, uvjerljivo vodeću momčad lige.

U Italiji se igralo 18. kolo, rezultati: Lazio - Atalanta 2:0, Genoa - Udinese 3:2, Parma - Siena 3:1, Juventus - Cagliari 1:1, Fiorentina - Lecce 0:1, Chievo - Palermo 1:0, Cesena - Novara 3:1. Milan - Inter 0:1.

Poredak: 1. Juventus 38, 2. Milan 37, 3. Udinese 35, Lazio 33...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije