Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZOSTAVIO STANKOVIĆA

Mihajlović: Hrvati su bolji od nas, idemo se zabaviti u Maksimir

'Serbia's Dejan Stankovic (L) celebrates with team-mates Milos Krasic (C) and Nenad Milijas after scoring against Cameroon during their international friendly soccer match in Belgrade June 5, 2010.
Reuters/Pixsell
16.03.2013.
u 12:26

U momčad se vraća branič HSV-a Slobodan Rajković koji nije pozivan od prošlog ljeta

Izbornik srpskih nogometaša Siniša Mihajlović iznio je spisak igrača koji će konkurirati za utakmicu s Hrvatskom 22. ožujka te Škotskom četiri dana kasnije.
Od najavljivanog povratka Dejana Stankovića u reprezentaciju ipak neće biti ništa, barem ne ovaj put.

- Dejan Stanković nije na popisu jer se ozlijedio protiv Bologne, ali nije bio standardan igrač Intera u posljednje vrijeme. Ipak, bit će on uz reprezentaciju, bit će uz igrače. Uz to, imamo neizvjesnu situaciju sa Šćepovićem, a ako on ne bude mogao, pozvat ću nekog drugog umesto njega. Šteta što Lazar Marković ne može pomoći jer bi sigurno opteretio Srnu koji je jedan od njihovih najboljih igrača, a i brzinom bi pravio puno problema Ćorluki i Šimuniću - komentirao je srpski izbornik svoj popis.

U momčad se vraća branič HSV-a Slobodan Rajković koji nije bio pozivan od prošlog ljeta. Tada se na treningu fizički sukobio sa suigračem Heung-Min Sonom.Na popisu i ovaj put nema Adema Ljajića, koje nije bilo ni na širem zbog njegovog problema s pjevanjem srpske himne.

Izbornik Srbije zatražio je od novinara koji budu išli na Maksimir da unaprijed sastave njihovu idealnu momčad koja bi trebala zaigrati protiv Hrvatske te da se potpišu pod sastave kako nakon utakmice ne bi mogli tvrditi da je trebao igrati netko drugi. O Štimčevoj vrsti kazao je sljedeće:

- Hrvati su sada bolji jer imaju iskustvo, uigraniji su, više igrača im je standardno u klubovima od naših. Oni pritom imaju i više bodova od nas (šest, baš kao i Belgija), pa im to daje sigurnost da čak i da izgube taj susret, i dalje će biti ispred nas na tablici. Mi smo, međutim, uvjereni da možemo da pobijedimo. U Zagreb idemo pobijediti, a ne da ne izgubimo. Idemo igrati svoju igru pa makar izgubili. Idemo tamo i da se zabavljamo jer je nogomet, ipak, zabava. A i dosta igrača iz naše i hrvatske momčadi se poznaju pa neće taj susret doživeti tako strašno

Vratari: Željko Brkić (Udinese), Vladimir Stojković (Partizan) i Branimir Aleksić (Spartak)

Obrana: Branislav Ivanović (Chelsea), Neven Subotić (Borussia Dortmund), Matija Nastasić (Manchester City), Aleksandar Kolarov (Manchester City), Antonio Rukavina (Valladolid), Milan Biševac (Lyon), Nenad Tomović (Fiorentina), Slobodan Rajković (Hamburg) i Dušan Basta (Udinese)

Vezna linija: Aleksandar Ignjovski (Werder), Ivan Radovanović (Atalanta), Ljubomir Fejsa (Olympiacos), Radosav Petrović (Genclerbirligi), Zdravko Kuzmanović (Inter), Luka Milivojević (Crvena zvezda), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Alen Stevanović (Torino), Dušan Tadić (Twente) i Nenad Krstičić (Sampdoria)

Napad: Filip Đuričić (Heerenveen), Filip Đorđević (Nantes), Nikola Đurđić (Greuthr Fürth) i Marko Šćepović (Partizan).

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije