Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRENUO NA LIJEČNIČKI

Migliore sletio u Zagreb: Sad je bitan samo nogomet

Pablo Migliore (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/8
28.05.2013.
u 15:36

Miglioreva je krivica je što je, ne znajući što se dogodilo, svom prijatelju osumnjičenom za ubojstvo posudio automobil s kojim je ovaj pobjegao

Budući DInamov vratar sletio, Argentinac Pablo Migliore, sletio je u Zagreb. Na Plesu ga je dočekao Zoran Mamić te novinarska pitanja da malo pobliže objasni svoj boravak u pritvoru zbog sumnji da je prikrivao ubojstvo.

- Sada to više nije važno, važan je samo nogomet - rekao je Migliore.

Sportski direktor Dinama objasnio je pozadinu priče.

- Znam cijelu priču. Njegov prijatelj, kojeg se tereti za ubojstvo, bio je vođa navijača Boce Juniors, a znaju se 30 godina. Došao je kod Migliorea i zatražio da mu posudi automobil s kojim je onda pobjegao, a ovaj nije znao da mu je to namjera. Vrhunski je golman koji je tamo bio i vođa momčadi, kapetan, što dovoljno govori o njegovom karakteru i vjerujem da će to dokazati i ovdje.

Migliore je donio potvrdu o nekažnjavanju, a sutra se vraća u Argenitnu s obzAko prođe liječnički pregled, potpisat će ugovor na tri godine.

>> Dinamov vratar nedavno izašao iz pritvora zbog prikrivanja ubojstva

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije