Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARGENTINCI SE PITAJU

Messi umoran, može li igrati kao i kod Pepea?

'Argentine forward Carlos Tevez drives the ball between defenders Nicolas Ottamendi and Martin Demichelis during a training session at High Performance Center of Pretoria University on June 3, 2010.
'DANIEL GARCIA'
11.06.2010.
u 19:56

Hoće li nogometni velikan, kojem se danas kao izborniku mnogi smiju, znati iskoristiti svoj glavni adut? Maradona nije Josep Guardiola, a ni Messi ne igra za reprezentaciju kao za Barcelonu.

Koplja se u Argentini više ne lome na pitanju tko je veći igrač, Mali Zeleni već je priznao:

– Messi je bolji od mene!

Zli jezici tvrde da se Messi smatra više Kataloncem nego Argentincem, argumentirajući kako se Messi s 12 godina preselio u Barcu. U prilog im ide i činjenica da je na SP došao iscrpljen od klupskih obveza! A trebao bi se s Cristianom Ronaldom i Wayneom Rooneyem boriti za naslov najboljeg na svijetu, zabiti 50. gol ove sezone.

– Umoran je, šteta je napravljena, ne može se sada na brzinu mnogo napraviti. Takav je došao. Messi je čudo genetike, jer u jednom pokretu njegovo tijelo napravi čak šest-sedam pokreta, ali je i dalje iscrpljen – kazao je Fernando Signorini, argentinski fizioterapeut koji prati Maradonu još od doba kada je grao u Europi.

– Problem? Koji problem? S Messijem je sve u redu! – odgovorio je izbornik na pitanje hoće li najbolji igrati.

I Nigerija, koju vodi Šveđanin Lars Lagerbeck, i Argentina, provukle su se na SP u zadnjim kolima, kada se činilo da će ostati kod kuće, a sada su favoriti skupine. U vizijama glavnog gauča izvrtjelo se više od 100 igrača, a na kraju je prstom pokazao na Verona, Di Mariju, Teveza i Higuaina.

Četvorica se s Messijem samo moraju dogovoriti tko će i kada gurnuti protivnicima loptu u mrežu. Teško je vjerovati da Nigerijci mogu, sad i bez Chelseina veznjaka Johna Obi Mikela, zakuhati nešto ozbiljnije. Niski klasnih i talentiranih igrača treba tek podijeliti dresove.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije