Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE FIFIN MENADŽER

Menadžer koji je preselio Mandžukića u Real je lažnjak

'15.10.2012., Osijek - Trening hrvatske nogometne reprezentacije na pomocnom igralistu stadiona Gradski vrt vecer prije kvalifikacijske utakmice s Walesom za svjetsko prvenstvo 2014. Luka Modric i Mar
'Davor Javorovic/PIXSELL'
28.09.2013.
u 11:48

Mandžo, želimo ti Real, ali ne uz pomoć Gallarda. Imaš ti svoga Tarzana...

Mandžo od zime u Realu!? Spektakularan transfer najavio je izvjesni François Gallardo, predstavljen kao poznati Fifin menadžer, u popularnoj španjolskoj TV emisiji Punto Pelota.

– Iako Florentino Perez tvrdi da im ne trebaju pojačanja u napadu, stručni stožer smatra da im je ipak potreban još jedan napadač. Na Realovoj listi za "šoping" je Mario Mandžukić – kazao je navodno dobro upućeni Gallardo, dodavši kako je Real spreman Bayernu platiti između 35 i 40 milijuna eura za našega napadača.

Tako bi Luka i Mario nakon šest godina ponovno zaigrali skupa, Real bi dobio predznak "hrvatski", a iznos Mandžina transfera postao bi možda i novi hrvatski rekord. Bio bi to šlager zimskoga "prozora"...

No, je li realno, je li interes Reala doista ozbiljan, bi li Bayern uopće prodao svoga najboljega igrača i najvažnije – tko je čovjek koji to tako samouvjereno najavljuje? E, tu ova priča naglo ulazi u bizaran zaplet nakon kojega dobiva sasvim novu, nažalost, SF dimenziju. Najprije, "dobro informirani" Gallardo uopće nije Fifin menadžer, niti je licenciran u Španjolskom nogometnom savezu!? Jedini Gallardo na njegovu popisu je Borja Carrasco Gallardo.

Ali, to nije sve. Našemu, odnosno Mandžinu Gallardu nije prvi put da tako uzburka španjolsku javnost. Prošle godine u svibnju, prije finala Lige prvaka Chelsea - Bayern, isti taj Gallardo pojavio se na španjolskoj televiziji i otkrio ekskluzivu: imam Drogbinu punomoć za pregovore s Barcom!

– Novac nije uopće tema u transferu. Da jest, Drogba bi ostao u Londonu i ne bi pregovarao s Barcelonom – šokirao je tada bombarder Gallardo.

I izazvao sumnju: kakav je to menadžer koji svoj posao života dijeli s televizijskim auditorijem!? Nikakav. Jer, Drogba je odmah kazao da Gallardo nije njegov menadžer.

Osim ovoga lažnjaka, Gallardo se proslavio i najavom da se John Terry na isteku ugovora seli iz Chelseaja u Valenciju...

Mandžo, želimo ti Real, ali ne uz pomoć Gallarda. Imaš ti svoga Tarzana...

>> Mandžo: Ne zanima me interes Reala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije