Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cib - lok 1:1

Mazalović zabio za Vinkovčane, no utišao ih Kramarić

'SPECIJAL MAX  14.02.2012., Zagreb - Pripremna utakmica NK Lokomotiva - NK Zelina na igralistu s umjetnom travom na Maksimiru. Andrej Kramaric.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
Goran Stanzl/PIXSELL
03.04.2013.
u 21:08

U prvoj utakmici polufinala Kupa Cibalia i Lokomotiva remizirale su (1:1) te će se o finalistu odlučivati u Zagrebu 17. travnja

S obzirom na uvjete u kojima se nalazi vinkovački travnjak igrači Cibalije i Lokomotive u prvoj su polufinalnoj utakmici Kupa RH pružili solidnu igru. Uz nekoliko dobrih prilika utakmica je završila neodlučeno 1:1 (Mazalović 22'/Kramarić 59') tako da će odluka o finalisti Kupa pasti 17. travnja u Zagrebu kada se igra uzvrat.

– Unatoč teškom terenu moram reći da sam zadovoljan prikazanom igrom moje momčadi. Pokazali smo da smo u dobroj formi i sada, poslije ovih 1:1, mislim da smo ipak nešto bliže plasmanu u finale Kupa RH. Poslije zgoditka imali smo potpunu inicijativu i možda propustili priliku i za pobjedu - rekao je trener Lokomotive Tomislav Ivković.

Interesantno je da u zapisniku utakmice Lokomotiva imala svega 16 igrača. Ivković kaže da je razlog tome činjenica da su ostali igrači ozlijeđeni ili kartonirani. Radi ozljeda u posljedni su trenutak za put u Vinkovce otpali Barbarić i Trebotić. Poslije utakmice trener Cibalije Miroslav Bojko rekao je da je zadovoljan rezultatom ali ne i igrom svoje momčadi.

– Do sada smo mi igrali bolje ali nismo zabijali golove. Ovaj put Lokomotiva je izgledala bolje, svježije i moćnije od nas. Koji je razlog tome ne znam. Lokomotiva je sada u prednosti ali je sve i dalje otvoreno - rekao je Bojko.

Isti rivali u subotu se ponovno sastaju u Vinkovcima ali ovaj put u prvenstvenoj utakmici. Ivković tvrdi da će tri boda uzeti ona momčad koja postigne zgoditak te da i ovaj put očekuje težak teren.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije