Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ring 27. travnja

Mavrović: Vraćam se! Prvi suparnik 
možda Srbijanac Ličina

'07.12.2012., Ilica, Zagreb - U dvorani za boksacke treninge u vojarni na Crnomercu trening je odradio Zeljko Mavrovic.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
03.04.2013.
u 08:00

– Ako se budem borio s Ličinom, imat ću izuzetno čvrstog protivnika koji nikad nije izgubio prekidom – kaže Mavrović.

Premda za takvo što od promotorske kuće Sauerland Promotion još nije dobio službenu potvrdu, Željko Mavrović nada se da će 27. travnja u Hamburgu, nakon 14-godišnje pauze, boksati povratnički meč, ali ovaj put u lakoteškoj kategoriji (do 90,7 kg). Premda mu nitko od obitelji Sauerland (tata Wilfried i dva sina) nije spominjao konkretnog boksača, u jednim njemačkim novinama pojavilo se ime 33-godišnjeg Srbijanca iz Novog Pazara Enada Ličine. Riječ je o borcu visokom 183 cm koji u karijeri ima 26 profesionalnih borbi, 22 pobjede (12 nokautom) i četiri poraza.

– Još nemam službenu potvrdu ni bilo kakav potpisan ugovor. No očekujem da će mi se moj bivši promotor Wilfried Sauerland javiti ovih dana i potvrditi tu priču. Ako se budem borio s Ličinom, imat ću izuzetno čvrstog protivnika koji nikada nije izgubio prekidom – rekao nam je jučer Željko Mavrović.

Nije li to možda i preopasan protivnik za povratak u ring nakon tako duge pauze?

– Mislim da je to protivnik po mjeri. Kada bih dobio slabijeg borca, mogli bismo taj meč nazvati laganim, a ovo ne bi bio lagan meč.

Što ako do meča ne dođe jer još ništa nije sigurno?

– Tek kada se to izjalovi, razmišljat ću o tome. Zasad sam usmjeren na borbu i vjerujem da će se dogoditi. I nadam se da ću pronaći dovoljno inspiracije da se što bolje pripremim.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije