Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novac

Marković široke ruke: Svakom igraču po 500 € za polufinale!

'06.02.2012., Split - Europsko prvenstvo u malom nogometu, UEFA Futsal EURO 2012., cetvrtfinale, Hratska - Ukrajina. Marin Stojkic, Frane Despotovic, Sasa Babic, Dario Marinkovic.  Photo: Ivo Cagalj/P
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
09.02.2012.
u 09:18

Uefa je Hrvatskoj za organizaciju prvenstva platila 1,9 milijuna eura, odnosno pokrila sve troškove.

Jednostavno, sve je plaćeno, od najma zagrebačke i splitske Arene, troškova volontera, pa do hotela u kojima su smještene reprezentacije.

Štedljivo društvo iz Uefe pomno je izračunalo što, kad i koliko i sve je stalo u tih 1,9 milijuna eura. S tim da Uefa uzima novac od prodanih ulaznica. Procjenjuje se da će biti prodano oko 70 tisuća ulaznica, koje će Uefi donijeti do 300 tisuća eura prihoda.

Naravno, krovna nogometna organizacija zaradila je i od TV prava, sekunde na Eurosportu, koji prenosi sve utakmice, izuzetno su vrijedne. A nagrada za osvojenu titulu prvaka Europe u malom nogometu ili za drugo, treće mjesto nema, dovoljno je to što reprezentacije igraju!

Najveća nagrada našoj reprezentaciji jest to što će, zahvaljujući ovom rezultatu, na Uefinoj rang-ljestvici ući među prvih deset reprezentacija.

>>> Koliko će HNS zaraditi od malonogometnog Eura, pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u četvrtak.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar sizif
sizif
10:06 09.02.2012.

Svakome po 500 Eura? Pa sad stvarno moram i ja priznati da je taj stari totalni luđak. Čak i ako je planirao dati tolike novce nije to smio reći prije utakmice, Sad će ti dečki samo razmišljati kako će potrošiti taj silni novac i neće im biti do igre. A Rusi će da trpaju mrežu... Petstotina Eura!!! Heeeeeeeeej! Petstotina...

CO
colonia
11:33 09.02.2012.

gospodin Markovic je davne 1973.god,kada ke nk Zagreb usao u prvu ligu,svakom igracu ,iz svoga djepa,kupio auto ,tada poznatog ficu, fiat... Uvijek je bio velikodusan !

Avatar poljicanin
poljicanin
12:21 09.02.2012.

Da nije zaboravio staviti još koju nulu na kraju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije