Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veznjak cibalije

Marko Dabro bit će najmlađi igrač koji je zaigrao u HNL-u

'SPECIJAL MAX  05.12.2012., stadion Cibalije, Vinkovci - Trening nogometasa Cibalije, Marko Dabro najmladji igrac. Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL'
Goran Ferbezar/PIXSELL
28.03.2013.
u 22:13

- Jedva čekam trenutak kad ću zaigrati – kaže mladi Dabro za kojeg se, osim Dinama i Hajduka, zanimaju Juventus i Fiorentina

Marko Dabro (16), iznimno talentiran kadet Cibalije, u subotu će vjerojatno postati najmlađi igrač koji je zaigrao u HNL-u. Dabro je jučer napunio 16 godina i samim tim stekao uvjet da, uza specijalistički pregled, zaigra za seniorsku momčad kada bude imao točno 16 godina i dva dana.

– Radi se o jednom od najtalentiranijih igrača u tome godištu. Igra na poziciji napadača – rekao je Miroslav Bojko, trener Cibalije koji je Dabru trenirao i u mlađim kategorijama vinkovačkog kluba.

Najmlađi je i igrač hrvatske reprezentacije U17 koja je izborila nastup na EP.

– Iznimno sam sretan. Jedva sam dočekao ovaj 16. rođendan i priliku da zaigram za seniorski sastav – rekao je Dabro za kojeg su interes, osim Dinama i Hajduka, već pokazali talijanski divovi Juventus i Fiorentina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije