Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan od najboljih

Marca opet hvalospjevima o Luki: "Spašavanje vojnika Modrića"

Luka Modrić (1)
Reuters/Pixsell
20.09.2013.
u 16:34

"Ancelotti je oduševljen igrama bivšeg veznjaka Tottenhama koji je jedan od najboljih igrača Reala"

Luka Modrić ove je sezone zaista zacementirao mjesto u početnoj postavi Reala. Njegove igre oduševile su trenera Carla Ancelottija, a i španjolske medije.

Tako Marca o njemu piše sve češće, a Luka je bio tema i u današnjem tekstu pod naslovom "Spašavanje vojnika Modrića". Španjolski list piše da je Luka postao glavni veznjak momčadi te da bi bilo pogubno za Real da se sada ozlijedi.

"Vojnik Luka Modrić čovjek je koji je trenutačno zadužen za kormilarenje Realovim brodom. U takvoj situaciji, kad se bori s kondicijom, ulaže se svaki napor kako bi bio spreman za bitke koje slijede. Protiv Galatasaraya u Ligi prvaka hrvatski je veznjak izašao iz igre u 71. minuti jer je primio lakši udarac. Srećom, testovi obavljeni u srijedu pokazali su da je sve u redu, što znači da će biti spreman za dirigiranje Realovim orkestrom u nedjelju'', piše u uvodu članka.

Nadalje se piše da su u Realu presretni što je Luka oslobođen reprezentativne utakmice u Južnoj Koreji jer se barem malo stigao odmoriti. "Ancelotti je oduševljen igrama bivšeg veznjaka Tottenhama koji je jedan od najboljih igrača Reala u ovoj sezoni. To ostavlja Khediri, Illarramendiju i Casemiru da se bore za mjesto drugog defenzivnog veznjaka, a to je pozicija koju mogu pokriti i Isco i Di Maria", zaključuje Marca.

>>Cristiano Ronaldo rasplakao zgodnu navijačicu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije