Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODIGRAO 120 MINUTA

Mandžukić: Bio sam spreman pucati jedanaesterac

Mario Mandžukić (1)
Reuters/Pixsell
31.08.2013.
u 08:59

- Nisam rekao da neću pucati penal. Trener je rekao da sami biramo. Bio sam malo umoran od trčanja pa se nisam htio gurati. Htio sam doći sebi pa da je trebalo, bio sam spreman.

Mario Mandžukić s Bayernom je osvojio još jedan naslov. Bavarci su sinoć na jedanaesterce svladali Chelsea i prvi put u povijesti osvojili europski Superkup.

- Htjeli smo osvojiti Superkup što Bayernu do sad nije uspjelo, da postanemo dio povijesti i uspjeli smo. Trener nas je uvjeravao da to možemo napraviti - rekao je Mandžukić za HTV.

Bayern je doslovno u posljednjim sekundama produžetaka uspio izboriti jedanaesterce.

- Zbog toga je nogomet tako zanimljiv. Trener nas je uvjeravao da možemo okrenuti stvari na naš mlin.

Mandžo je odigrao svih 120 minuta.

- Nisam zabio gol, ali se ne zamaram s tim. Važno je da moja ekipa slavi.

Nije izvodio jedanaesterac.

- Nisam rekao da neću pucati. Trener je rekao da sami biramo. Bio sam malo umoran od trčanja pa se nisam htio gurati. Htio sam doći sebi pa da je trebalo, bio sam spreman.

Na kraju se zagrlio s Guardiolom.

- Između nas nije bilo ništa loše. Trebalo nam je malo vremena da shvatimo jedan drugoga. Treba nam vremena da ga u potpunosti shvatimo i siguran sam da ćemo biti kao prošle godine. Motivirani smo i možemo obraniti europski naslov - smatra Mandžukić.

>> Bayern i Mandžo osvojili europski Superkup!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije