Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I on je u Areni

Mandžo: Obično ja moram pozirati, ali želim fotku s Mirkom

Arena Zagreb, Zagreb - K-1 World Grand Prix Finals, Mirko Filipović (1)
Igor Kralj/Pixsell
16.03.2013.
u 00:23

- Dobio sam slobodno, želio sam se opustiti prije utakmice sa Srbijom. S dečkima sam stalno na liniji, već smo sad spremni

Marijo Mandžukić toplo je dočekan. Sreli smo ga u redu dok je svom starom prijatelju Hrvoju Čali kupovao kokice.

Strpljivo je čekao, ovog petka on je bio gledatelj, a sljedećeg će u Maksimiru Cro Cop gledati - njega...

- Morao sam doći, želio sam upoznati Mirka Filipovića pod svaku cijenu - pričao je Mandžo dok smo ga fotografirali s obožavateljima.

- Obično sam ja taj koji pozira, a ovoga puta ja bih želio fotografiju s Cro Copom! Volim sjediti uz ring, obožavam gledati braću Kličko, no još nisam uspio otići na njihov meč. Dobio sam slobodno, želio sam se opustiti prije utakmice sa Srbijom. S dečkima sam stalno na liniji, već smo sad spremni, atmosfera u reprezentaciji je odlična - dodao je napadač Bayerna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije