Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamovci dobili jakog sponzora

Mamić već reklamira Agrokor: Sa mnom ćete krkati Belje!

mamić (1)
Željko Hladika/PIXSELL
07.09.2011.
u 13:06

Konzum je postao generalni pokrovitelj Dinama. Ugovor su potpisali Ante Todorić i Mirko Barišić, vrijedit će godinu dana, a na plavom dresu, na prsima, će biti bijela Konzumova reklama

- Izabrali smo pravi trenutak da stanemo uz bok Dinamu, da Konzum bude na prsima naših dečki, i to ne samo u Europi, nego do kraja sezone i u HNL-u - rekao je Ante Todorić.

U Konzumu će nagradnim igrama i akcijama pokušati vratiti obitelji na stadione, djedove, bake i njihove unuke.

- Koncem 60-ih je Ante, pater familias obitelji Todorić, bio zajedno sa mnom član Izvršnog odbora Dinama, bio je i tada sponzor Dinama. '71 smo prisilom udaljeni iz kluba, a 40 godina kasnije ponovno imamo partnerstvo - dodao je Mirko Barišić, predsjednik Dinama.

Zdravko Mamić prvo je ustvrdio da je on kod potpisa ugovora samo dekor, a kako je Jana postala službena voda Dinama, a Belje službeno vino, Mamić je ispalio novinarima:

- Sad kad budete krkali sa mnom, onda ćete krkati Belje!

Još je dodao:

Vrijednost poslovnog ugovora svi su skrivali kao zmija noge.

- U Europu idemo s Ferrarijem, nisu ovo Opel ni Volvo, ovo je bio transfer Luke Modrića u Englesku, da ne bi mislili da je za kikiriki.

Ključne riječi

Komentara 27

NI
nisde
13:17 07.09.2011.

e mamiću,mamiću nikad od tebe pametne izjave.

PI
pinichi
13:23 07.09.2011.

Može pričati što tko želi, mogu razni maleši puknut od muke, ali ovaj ugovor još je jedan veliki Mamićev uspjeh. Jer - Dinamo je brand, pa će se Agrokoru vratiti uloženi novac.

AS
assssssstttii
20:35 07.09.2011.

evo, su nam rekli: krkati je narkomanski glagol iz korena \"Krka\" tvornice tableta. Su ga rabili narkomanci koji nisu bogati za skupe droge i sam su \"krkali\" najjeftinije kak su mogli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije