Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SKUPŠTINE

Skansi: Mamić je neinformiran, sastanak Milanović - Platini 18.3.

Skupština HNS-a (1)
Foto: Drago Sopta/HNS
1/10
Autori: td, luc, av/VLM
11.03.2013.
u 13:38

– Skansi je sportaš kojem smo se svi divili i navijali za njega, a on je sa 70 godina prvi put preuzeo jednu radnu funkciju i nitko ne može shvatiti zašto – napao je Mamić doministra sporta

– Gospodin Mamić je očito neinformiran jer je susret premijera Milanovića i Michela Platinija dogovoren za 18. ožujka, poručio je doministar sporta Petar Skansi u emisiji HTV-a Tema dana, čime je zapravo odgovorio Zdravku Mamiću.

– Preklinjem i klečim pred premijerom da primi delegaciju Uefe, kazao je Mamić nakon današnje Skupštine HNS-a.

Službeni dio Skupštine HNS-a nije bio dovoljan da svi završe svoje misli u prilično burnoj raspravi, u kojoj su se međusobno prozivali Petar Skansi, HNS i Zdravko Mamić.

>> Surkis na Skupštini HNS-a: Možda izbacimo sve hrvatske momčadi!

Doministar sporta Petar Skansi bio je od onih koji su htjeli još ponešto reći novinarima:

– Žao mi je što nisam dobio riječ na kraju, kako mi je Vrbanović obećao, da repliciram gospodinu Mamiću koji je iskoristio ovu skupštinu da pokaže svoju stranačku opredijeljenost, a budući da mu nitko nije oponirao, zaključujem da tu vlada jednoumlje. Ja nisam stranački opredijeljen. Htio sam reći da je Vlada RH napravila u vezi s akcijskim planom mnogo više od drugih vlada, a za Mamića je zaključak da će biti bolje kad dođe njegova partija na vlast.

O Mamićevoj opaski da Milanovićevo pismo nije autentično, da ga nije premijer napisao, Skansi je rekao: – To je uvreda za mene!

Šef Dinama, jasno, bio je od onih koji su trebali još pozornosti medija.

– Preklinjem i klečim pred premijerom da primi delegaciju Uefe kao što je to učinio premijer Srbije, koji ih je dočekao s osam ministara. Svi smo bili konsternirani na skupštini pismom koje je pročitao Skansi. Surkis je odmah zvao Uefu i pokušao doći do Platinija, ali došao je do glavnog tajnika i pitao ga kako da se postavi – rekao je Mamić.

Govoreći o Skansijevoj opasci za "Mamićevu partiju", šef Dinama napao je proslavljenog košarkaša.

– To je sramota što je Skansi napravio od sebe. Sportaš je kojem smo se svi divili i navijali za njega, a on je sa 70 godina prvi put preuzeo jednu radnu funkciju. Nitko ne može shvatiti zašto. A on je zapravo naš ministar sporta. Nemam ništa protiv Vlade, to je moja Vlada i molim Milanovića da ne nasjeda podmetanjima nekih marginalaca i da ga ne uvlače u sukob s Uefom – rekao je Mamić i dodao:

– Ministarstvo prosvjete i sporta ruglo je ove Vlade, i to misli 99 posto građana. Jer, 15 mjeseci na vlasti iza njih su samo afere. Divim se kako ih Milanović još trpi i podnosi. I Surkis misli da Milanović nije napisao to pismo – kazao je Mamić okupljenim novinarima.

Ključne riječi

Komentara 50

EX
extrem
19:56 11.03.2013.

predragi nas g-dine milanovic svi ovi kako ih vi nazivate "huligani" su isto tako biracko tijelo kao i kumice s placa ili gospoda s pantovcaka zato ih netrebaa odbacivati nego se boriti za svaki glas je se to lako razbije o glavu

MI
MikiMiki
14:47 11.03.2013.

Mamić kaže da je ministarstvo sporta ruglo. E Milanoviću, jadan si ti premijer i autoritet kad ovakvi seru po tebi. Država nam je sprdnja. I kad ovakvi svjetski kriminalci dolaze dijelit packe. E tad znaš da ti je država sprdnja i da nas se ne boje niti nas poštuju. Žalosno, žalosno... I ovi plaćanici što lupaju minuse, jesus na šta smo spali. Fuj, gadi mi se sve

SC
scvrtil6
14:38 11.03.2013.

e moj jovanoviću i skansiju, radite iz nereda na stadionima probleme državi, i to velike, pa tko zaboga zapovjeda s plicijom, rastjerajte već jednom te huligane i kraj, ne mogu to klubovi, ali očito vlasti odgovara iz njima znanih razloga ovakova situacija, nakraju će nam i reprezentacija popušiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije