Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobit 14 mil. kuna

Mamić se žestoko obrušio na vlast: Sve čine da nas uguše!

Dinamo skupština (1)
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/16
18.02.2013.
u 19:17

Dobit kluba u prošloj godini je 14 milijuna kuna. Te podatke iznio je predsjednik Uprave Zdravko Mamić koji je u opsežnom izlaganju upoznao skupštinare s Dinamovim sportskim rezultatima u prošloj godini

Na Dinamovoj skupštini Uprava je iznijela bilancu poslovanja u prošloj godini pa je tako ustanovljeno da su prihodi bili 178,556.759 kuna, a rashodi 164,340.980. Dakle, Dinamov plus u 2012. godini bio je 14,215.778 kuna.

Te podatke iznio je predsjednik Uprave Zdravko Mamić koji je u opsežnom izlaganju upoznao skupštinare s Dinamovim sportskim rezultatima u prošloj godini, zahvatima na infrastrukturi te se pohvalio radom omladinske škole.

Najveće priznanje tom Dinamovu segmentu predstavlja ponuda Irskog nogometnog saveza direktoru Dinamove omladinske škole Romeu Jozaku od 350 tisuća eura po godini, što je Dinamo odbio.

– Svake godine još smo malo jači, takav put nije viđen nigdje na svijetu. Mi smo statistički najbolji klub ne samo u Hrvatskoj, u bivšoj Jugoslaviji, nego i jugoistočnoj Europi – kazao je Zdravko Mamić.

Istodobno, žestoko se obrušio na aktualnu političku vlast.

– Sve čine da nas uguše, sprega politike, medija i najgorih kriminalaca! To je akcija Spaljena zemlja! Nijedna vlast nije čistila pred sobom kao ova današnja, zapošljavaju i čiste samo po ideološkoj osnovi – kazao je Mamić i evocirao udare vlasti na HNS, Dinamo i HOO.

– Oni formiraju svoje grupe, svoje software za udare za preuzimanje hrvatskog sporta – napomenuo je Mamić te apostrofirao, po njemu "fantomsku" udrugu Naš Hajduk te zagrebački pandan, građansku inicijativu "Zajedno za Dinamo".

Upozorio je kako većinu njezinih članova čine navijači sa zabranama dolaska na stadione.

– To je kao mafijaška hobotnica, sprega intelektualaca, pete kolone te i ove "topovske đuladi" koji samo jurišaju! – kazao je Mamić.

Na kraju se obratio skupštinarima, kao član skupštine.

– Kad sam vidio da su se skupštini odazvala 53 od 76 članova, došlo mi je da povratim i istog časa dam ostavku! Ti koji nisu došli duboko su me povrijedili, a možda im je to i bio cilj, da ja odem. Pa ljudi moji, kada si član Dinamove skupštine ili Izvršnog odbora, tada se vadi najbolje odijelo iz ormara i dolazi se na zasjedanje. Pozivam one skupštinare koji nekoliko puta nisu došli da daju ostavke. To bi bilo najpoštenije – zaključio je Mamić na skupštini koja se održala u maksimirskoj novinarskoj loži.

Ključne riječi

Komentara 150

ZO
zorarudi2013
20:37 18.02.2013.

A mući vas 14 mil. dobiti!!! To je stvarno u RH komunjarskoj realnosti veliki problem! Svi 'podobni stručnjaci', rodno ispravni, politički podobni dok štancaju gubitke kupuju najskuplje aute na teret proračuna.... a još i kapelica na stadionu! Grozno!!!! Zovite Jovanovića u pomoć!

IV
ivanmocni
21:59 18.02.2013.

Marsijanac. Jel se ti praviš lud ili kaj. Izvršni odbor??? Da možda nije i Mirko Barišić predsjednik Dinama, koji sa svime upravlja iz sjene ha ha ha Inače, ovaj Dnevno je desni portal.

OB
-obrisani-
19:40 18.02.2013.

Mamica za gradonacelnika Zagreba on bi i otpad sa Jakusevca prodao Kinezima! Stvarno je Mamic se pokazao kao veliki ekonom ! Ako moze Bugarin tjelohranitelj biti uspjesan premijer Bugarske onda Mamic sigurno moze biti dobar gradonacelnik Zagreba !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije