Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudo od djeteta

Mamić preoteo Romi Antu Ćorića

'niko kovac i ante coric'
Privatni album
26.06.2013.
u 08:00

Posao s Ćorićem još nije zgotovljen i nije precizirana odšteta Red Bullu, ali načelni dogovor s malim Antom već je postignut

Još je jedno veliko pojačanje pred Dinamovim vratima – 16-godišnje čudo od djeteta Ante Ćorić iz Red Bull Salzburga. Mali Ronaldinho, kako su mu tepali dok je bio u NK Zagreb, jedan je od najpoznatijih i najtraženijih klinaca Europe, po talentu uz bok Alenu Haliloviću. U Salzburgu je proveo tri godine, tamo mu je živjela i obitelj, imao je ponude Chelsea, Rome i Arsenala, a čini se da je Mamić opet upotrijebio svoju poznatu moć uvjeravanja i pretekao sve europske velikane. Podsjetimo, na isti način Austrijancima je (LASK Linzu) preoteo Matea Kovačića.

Posao s Ćorićem još nije zgotovljen, ugovor još nije potpisan i nije precizirana odšteta Red Bullu, ali načelni dogovor s malim Antom već je postignut. Sugerira to i činjenica da se Antin stariji brat, 24-godišnji vezist Josip, već vratio iz Austrije u Zagreb i priključio – Lokomotivi. Ante Ćorić s tek navršenih 16 godina igrao je za Red Bullovu momčad do 18 godina, a u Dinamu bi trebao u majstorske ruke trenera juniora Igora Cvitanovića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije