Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gerland

Mamić: Jurčić nije kriv, odlično je sve postavio

'27.09.2011., Stadion Gerland, Lyon, Francuska - UEFA Liga prvaka, skupina D, 2. kolo, Lyon - Dinamo Zagreb. Fatos Beqiraj (21), Bakary Kone (4), Hugo Lloris (1).  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
28.09.2011.
u 00:24

– Jurčić je sjajno postavio momčad, Sammir potvrdio klasu – tvrdi Zdravko Mamić

Dva komada u mreži, a puna šaka brade! Kako i ne bi, kad je plavima prijetila katastrofa, kad su na Gerlandu od prve minute bili pred streljačkim vodom. I opet je heroj bio kolosalni Domagoj Vida, požrtvovni branič, a unatoč tome, Lyon je već u prvom poluvremenu mogao, brat bratu, utrpati plavima šest komada!

Pokrivač je kikser

- Kakvi su to bili promašaji Gomisa i Greniera, k'o da su Sivonjići, a opet - kakva je to bila briljantna golčina Gomisa, lob a la Šuker, pri kojem ni "lojtra" od Kelave nije mogla ništa. Tog Gomisa trener Lyona izvukao je iz igre već u 63. minuti želeći ga sačuvati za derbi s PSG-om. Za Dinamo mu više nije bio potreban...

Najlakše bi sada bilo za sve okriviti na Pokrivača, jer on je skuhao taj prvi gol nakon kojega se Lyonu otvorilo i igrao je zaista mizerno. Ne, kriv je onaj koji ga je postavio, jer Nikola već godinama nije igrao ovakvu utakmicu, zna se da je kikser (sjetimo se Wembleya 2009. godine), kao i što se zna da Lyonovi dobermani u sredini ne opraštaju ni najmanju pogrešku. Kruno je odmah u nastavku i sam priznao i drugu pogrešku, kad je uveo Joea Šimunića, ali bilo je prekasno. Zar je takav prekaljeni kapitalac došao u Dinamo Ligu prvaka gledati s klupe?

Nakon utakmice Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić nije izgledao utučeno koliko umorno, iscrpljeno, bio je neobrijan, s dvodnevnom bradom, što ne sliči na njega. Nije li Joe Šimunić ipak trebao igrati od početka?, zaskočili smo Mamića.

- Nemojte od toga raditi slučaj, molim vas! Evo, ja sam oduševljen kako je naš trener postavio momčad, ali što je on kriv ako Pokrivač kod pogotka doda Gomisu kako si on sam ne bi dodao, a drugi primimo iz kornera s pet metara, što je trener kriv ako Beqiraj promaši stopostotnu šansu! Onda i ne možeš bolje proći - govorio je Mamić.

Najbolji pojedinci u Dinamu?

- Sammir je još jednom pokazao da je igrač za najveće svjetske klubove, kao i Badelj, pa i Vida je bio na svjetskoj razini. Ta trojica su odskakala - zaključio je Zdravko Mamić.

Cijeli tekst pročitajte u današnjem izdanju Večernjeg lista...

Ključne riječi

Komentara 51

PO
poncho
10:36 28.09.2011.

Pardon i jedno veliko ime CICO KRANJCAR

OB
-obrisani-
10:58 28.09.2011.

Počnite zarađivati klađenjem , posjetite: www.prosoccer01.blogspot.com

DW
dr_who
11:36 28.09.2011.

Nakon ove rečenice Mamića očito je tko je postavio momčad za utakmicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije