Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sipao komplimente

Mamić: Da imam navijače poput Viola, osvojio bih Europu!

dinamo-maribor (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
29.08.2012.
u 17:59

– U noći velikoga slavlja pozivam sve naše navijače da se ujedine jer mi volimo i naše huligane, i divljake, svi nam oni trebaju!

Zdravko Mamić nakon sinoćnjeg trijumfa Dinama i ulaska u Ligu prvaka bio je jako slatkorječiv. Slovenski 24.ur piše kako je izvršni predsjednik Dinama bio oduševljen publikom, na čiji je račun sipao komplimente.

– Hvala publici, zaista je stvorila veličanstveni dekor. Da imam navijače poput Viola, osvojio bih Europu – rekao je Zdravko.

Podsjetimo, Mamić se nakon utakmice osvrnuo i na navijače Dinama.

– U noći velikoga slavlja pozivam sve naše navijače da se ujedine jer mi volimo i naše huligane, i divljake, svi nam oni trebaju! Želim da se u Ligi prvaka ujedine igrači, Čačić i publika.

Ključne riječi

Komentara 29

VN
van ness
18:24 29.08.2012.

Da ima navijace Viola, on vec davno ne bi bio na celu Dinama, vec bi ga pospremili tamo gdje mu je i mjesto. I sad to mucko djubre salje neke poruke navijacima Dinama, a koje li bijede od covjeka! Najvecii uspjh plavi bit ce kad konacno izbaci ovog manipulatora iz svojih redova, a ovi uspjesi onda nece biti plod slucajnostiu...

Avatar cluesblues
cluesblues
18:29 29.08.2012.

ma je, treba pod hitno smijenit mamica i pustit onog nikicu sta je murjaku izbio oko iz zatvora i njega postavit za predsjednika - tako bi ovi demonstranti mogli privatizirat klub, pa bi cak mogli umjesto igraca oni istrcat na teren i mahat zastavama i palit baklje, bit konacno u centru paznje, sta im je jedina zivotna zelja....

ĆA
ćaćaća
18:16 29.08.2012.

mamić šeik:)) tuđim novcima barata a jadnicima manipulira..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije