Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI DERBIJA SV.DUJE

Maloča: Već sam zaboravio na ožiljak na čelu s Kantride

mario maloča (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
03.10.2013.
u 12:29

- Nećemo biti opušteni, pa mi smo u utrci za prvo mjesto. Split je odlična momčad, ali mi moramo biti pravi i osvojiti tri boda - kaže Maglica

Rijeka i Kustošija su iza Hajduka, iza kapetana Marija Maloče. Kup u Kustošiji odrađen je bez teškoća, još se vuku repovi od utakmice s Rijekom, ali Maloča se okreće prema naprijed, prema gradskom derbiju sa Splitom. Nije želio ni o kovanici bačenoj s riječkih tribina, koja mu je ostavila ožiljak na glavi.

- To je zaboravljeno. Baš kao i ozljeda zgloba, koja je iza mene. Možemo biti zadovoljni s odrađenim poslom na ova dva gostovanja. Zdrav sam i spreman za gradski derbi - najavio je Maloča.

Split stiže u Poljud, u susjedstvo, sa sjećanjima na kraj srpnja. Tada je Hajduk u Parku mladeži jednostavno projurio, pomeo \"crvene\" s 3:0. Nitko nije mogao vjerovati da Hajduk može tako odigrati. Kapetan nema ništa protiv reprize.

- Volio bih da ova subotnja utakmica bude kao ona u Parku mladeži. Međutim, siguran sam da će Split doći maksimalno motiviran. Nisu dobro startali, ni bodovni konto nije im nešto s obzirom na kvalitetu momčadi. Dobra je to momčad, zaslužuju više bodovoa nego što imaju - kazao je Maloča.

Splitov napad u gradskom derbiju bit će otupljen, zbog kartona neće biti Mate Bilića.

- Vjerojatno će igrati Roce, još u Istri je pokazao da je kvalitetan. U Splitu možda još nije pokazao sve što zna, ali on mi se nekako nameće kao glavna opasnost - rekao je Maloča.

Tko god igrao s druge strane \"bijele\" zanima sam pobjeda.

- Tri boda nas zanimaju, idemo pobijediti u subotu i biti na vrhu i čekati rezultat na derbiju Dinama i Rijeke. Nitko nas prije početka sezone nije očekivao na ovim pozicijama, ali pokazalo da se smo radili dobro na pripremema i da zaslužujemo biti tu gdje jesmo - zaključio je Maloča.

Kapetan će komandirati obranom, a udarna špica bit će Anton Maglica. Na njega će biti fokusirana obrana Splita.

- Vidjet ćemo tko će me zaustaviti, nadam se da nikome to neće uspjeti - rekao je Maglica.

Hajdukov napadač smatra da nema opasnosti da će mladići Igora Tudora podcijeniti protivnika.

- Nećemo biti opušteni, pa mi smo u utrci za prvo mjesto. Split je odlična momčad, ali mi moramo biti pravi i osvojiti tri boda - kaže Maglica.

I on je, kao svi njegovi suigrači, pohvalno govorio o Iluridzeu i Bukvi, koji su u Poljud stigli u finišu prijelaznog roka.

- S njima puno bolje igramo, Iluridze je odličan igrač malog prostora, može slomiti svakog igrača, a na Bukvine asistencije ne treba trošiti riječi. Dolaskom njih dvojice zaoštrila se konkurencije, evo sada ne igraju Andrijašević i Anđelkovića, a rado se o iznimno kvalitetnim igračima - zaključio je Maglica.

>> Ulagači iz Katara žele kupiti Hajduk

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije