Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJELI EUFORIČNI

Maloča: Bog je nagradio Pašalića što nije otišao u Italiju

Hajduk slavlje derbi (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
15.09.2013.
u 08:33

- Na nama je da puno razgovaramo, imamo novog trenera, koji želi drugačiji stil igre. Nismo radili ono što je zamislio i zbog toga smo izgubili - kaže Šimunić

Dinamovom kapetanu Josipu Šimuniću bilo je jasno zbog čega je njegovu momčad sustigao poraz u Poljudu.

- Zasluženo smo izgubili, pobijedila je momčad koja je više htjela pobjedu, više se borila. Ne bih rekao da smo pali u drugom dijelu, primili smo dva gola iz prekida. Ne smijemo primiti tako lako golove - kazao je Šimunić.

Možda je Zagrepčane iznenadila nova postava Hajduka.

- Hajduk nas nije ničim iznenadio - kaže Šimunić.

Nije ga Hajduk iznenadio, ali jesu neki suigrači. Ogorčeno je govorio o suigračima, posebno onima, koji su igrali prvi put u Poljudu. Nikoga nije imenovao.

- Neki naši igrači su igrali prvi put u Poljudu, mislili su da se mogu malo šetati i pobijediti, ali to se ne može dogoditi - rekao je Šimunić.

Hajduk se sada vratio u igru, Dinamo nakon devet kola bježi tek za bod.

- Prvenstvo će biti zanimljivo. Na nama je da puno razgovaramo, imamo novog trenera, koji želi drugačiji stil igre. Nismo radili ono što je zamislio i zbog toga smo izgubili - kaže Šimunić.

Neće Dinamu nakon poraza u Splitu biti lako igrati protiv Črnomoreca na startu Europske lige.

- Črnomorec je odlična momčad, ako se u četvrtak budemo ponovno šetali u Maksimiru, onda ćemo primiti tri-četiri komada. Moramo se dignuti, to ćemo i napraviti i pružit ćemo puno bolju utakmicu - zaključio je Šimunić.

S druge strane Hajdukov kapetan Mario Maloča, očekivano, bio je sjajno raspoložen. Hvalio je mladog Pašalića.

- Super je što Pašalić nije otišao u Italiju, ha, ha... Bog ga je nagradio za tu odluku. Donio nam je pobjedu. Ozračje je bilo super, sve je bilo odlično. Sedam-osam godina igram derbije, ali ovakvo navijanje još nisam doživio - rekao je Maloča.

Navijači, ali i igrači dugo su slavili trijumf nad Dinamom.

- Dugo je trajao ovaj Dinamov niz bez poraza, preko četiri godine, morali smo ga srušiti - kazao je Maloča.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije