Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOK - SPL 1:0

Lokomotiva slavila protiv Splita i zakoračila prema Europi

Lokomotiva Split (1)
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/14
26.04.2013.
u 19:46

Lokomotiva je svladala Split i stigla do važne pobjede u borbi za Europu. Lokosi će nakon ovog kola ostati na drugom mjestu.

Lokomotiva je svladala Split u prvoj utakmici 29. kola i napravila veliki korak prema nastupu u Europi.

Lokosi su na Maksimiru slavili 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Galović koji je u 44. minuti pogodio pogrešnu mrežu. Loše je reagirao nakon ubacivanja Bručića i matirao Vukovića.

U nastavku je Split imao nekoliko prilika, prijetili su Baraban, Vojnović te Kvesić, ali se Picak nije dao prevariti. Odgovorio je Chago čiji je udarac otišao pored gola.

Lokomotiva je tako još jednom pokazala da je crna mačka za Split. Lokosi nastavljaju sezonu iz snova – nakon plasmana u finale Kupa zadržali su drugo mjesto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije