Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
propao transfer

Ljutnja u Fiorentini: Neka Berbatov vrati novac za avionske karte

\'Manchester United\'s Bulgarian forward Dimitar Berbatov (C) vies with Liverpool\'s English midfielder Steven Gerrard (L) and Liverpool\'s Raul Meireles during the English Premier League football mat
AFP
06.09.2012.
u 12:35

U Firenzi su ogorčeni jer, iako su već postigli dogovor s Berbatovom, on ga je ipak izigrao kad se otvorila mogućnost da prijeđe u Juventus. Na kraju je ipak potpisao za Fulham

Nakon što je propao prelazak napadača Dmitra Berbatova u redove Fiorentine, klub iz Firenze tražit će naknadu putnih troškova od bugarskog napadača.

Naime, u Fiorentini su ogorčeni jer, iako su već postigli dogovor s Berbatovom, on ga je ipak izigrao kad se otvorila mogućnost da prijeđe u Juventus. Na kraju je ipak potpisao za Fulham.

– Tražit ćemo od Berbatovljeva odvjetnika naknadu za novac koji smo utrošili za avionske karte. Na kraju mi je čak i drago što Berbatov nije naš novi član. U 25 godina koliko sam u poslu, nikada nisam vidio nešto slično ovome – izjavio je sportski direktor Fiorentine Daniele Prade za Radio Blu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije