Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Partizan već prodaje

Ljajić umjesto u Manchester ide u Rubin

Adem Ljajic
REUTERS
18.12.2009.
u 13:21

Za razliku od Dinama, beogradski Partizan već je počeo rasprodaju igračkog kadra nakon oproštaja od Europske lige, prvi je otišao Adem Ljajić.

Mladi reprezentativac Srbije dugo je bio na meti europskog doprvaka Manchester Uniteda, no na kraju je završio u redovima ruskog prvaka Rubina iz Kazana koji će crno-bijelima platiti osam milijuna eura. Ljajić će se Rubinu pridružiti već u siječnju.

Ljajić je bio zanimljiv Dinamovim čelnicima prije dvije zime, čak su ostvareni i neki kontakti na pripremama u Turskoj, no transfer nije realiziran.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije