Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Mirror

Liverpool i Man. Utd. bore se za Colea

Carlton Cole
AFP
14.11.2009.
u 16:10

Prema pisanju The Mirrora, menadžeri nogometaša Liverpoola i Manchester Uniteda Rafa Benitez i Alex Ferguson imaju namjeru u siječanjskom prijelaznom roku posegnuti za pojačanjima, prvenstveno u napadu.

Obje momčadi imaju problema s napadačima, pa su tako u Liverpoolu na mukama zbog problema s ozljedom prepona Fernanda Torresa, dok u Unitedu nisu zadovoljni učinkom napadačkog dvojca Dimitar Berbatov-Michael Owen.

Prema navodima engleskog dnevnika, kvalitetnu opciju menadžeri oba sastava vide u Carltonu Coleu, 26-godišnjem napadaču West Hama i engleskom reprezentativcu koji je ove sezone u 11 premierligaških utakmica zabio šest golova.

Colea aktualni ugovor za klub s Upton Parka veže do lipnja 2013. godine, ali Mirror navodi da bi ponuda teška nekih 20 milijuna funti odobrovoljila upravu na prodaju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije