Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zeka-peka na OI

Leti, leti, leti... loptica! U međunožje Novaka Đokovića...

Hokej na travi Hrvatska - Engleska
Foto: Marko Lukunić
1/2
31.07.2012.
u 11:47

Marija Šarapova trebala je iz servisa pogoditi limenu kutiju za loptice na Novakovoj glavi, naciljala je i pogodila - njegovo međunožje

Ako ovih dana na teniskom turniru na Olimpijskim igrama budete vidjeli Novaka Đokovića da hoda široko, uzrok je njegovih patnji – Marija Šarapova. Ne, nije se to dvoje sjajnih tenisača našlo u ljubavnom klinču u olimpijskom selu. Barem koliko mi znamo... Oni slobodno vrijeme koriste za zafrkanciju, pa je tako Đoković sebi na glavu postavio limenu kutiju za lopte, a lijepa Ruskinja trebala je, poput Robina Hooda, servirati i lopticom je srušiti s Novakove glave.

No, umjesto u limenu kutiju, Šarapova je naciljala u – Novakovo međunožje! Srbijanski tenisač odmah se stao previjati od bolova, a Ruskinja od smijeha. Njemu do smijeha baš i nije bilo...

Komentara 7

SA
santorini31
15:34 31.07.2012.

Trebala je "da poljubi da prodje"..hahaha

ST
Stormbringer
15:41 31.07.2012.

Upucavao joj se, a nije joj bio simpatičan i "upucala" ga je.

Avatar Django
Django
16:27 31.07.2012.

Da međunožje, koje li perverzije. Zar se ne može normalno napisati - loptica ga pogodila u jaja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije