Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrivio i suca

Lennox Lewis: Kličko je morao nokautirati Povetkina!

Kličko Povetkin (1)
Reuters/Pixsell
06.10.2013.
u 10:39

- Povetkin je prečesto i previše spuštao svoju glavu, dok je Kličko previše visio na njemu

Jedan od rijetkih boksača na svijetu koji znaju kako svladati nekog od uspješne braće Kličko je Englez Lennox Lewis koji je u svojoj posljednjoj borbi prije odlaska u mirovinu slavio upravo protiv Vitalija, pa se nekakvom logikom nameće i zaključak kako bi to mogao u ondašnjim danima vjerojatno ponoviti i u borbi protiv Vladimira.

Ne čudi stoga što je Lewis s posebnom pažnjom pratio meč između Vladimira Klička i Alexandera Povetkina, a i on se slaže se brojnim komentarima da sudac u ringu nije najbolje odradio svoj posao.

\"Moram najprije reći kako je to bila prilično zanimljiva borba\", napomenuo je Lewis na početku svog kratkog komentara koji je dao za RTL nakon borbe.

\"No, sudac je morao napraviti više kad je u pitanju stil boksača u ringu. Povetkin je prečesto i previše spuštao svoju glavu, dok je Kličko previše visio na njemu. To nije stil prvaka. Mislim da Vladimir može i mora pokazati više nego što je to učinio u meču protiv Povetkina, vjerujem da ga je čak mogao i nokautirati. Zapravo, kad se malo bolje razmisli, borba baš i nije bila tako impresivna\", smatra legendarni boksač.

>>Kličko obranio titule i pokazao prljavu stranu, Povetkin nemoćan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije