Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spasilac na plaži

Legenda Rima kao i vlasnik: Tottijev pas spašava ljude iz mora!

ariel totti (1)
Foto: Maurizio Gargiulli
1/7
17.07.2012.
u 14:07

U svojoj je karijeri spasioca labrador spasio živote troje ljudi, 2008. jedne mlade djevojke, a prije nekoliko dana 68-godišnjeg muškarca i 8-godišnje djevojčice.

Dok njegov vlasnik Francesco Totti golovima uveseljava navijače Rome (doduše, u zadnje vrijeme nešto rjeđe), njegov hrabri pas Ariel spašava ljude iz mora! Labradora je legendarni kapetan Rome još prije nekoliko godina darovao spasilačkoj službi, a dosad je Ariel spasio čak troje ljudi od utapanja.

Dar za spašavanje pokazao je još 2008., kad je spasio jednu mladu ženu od utapanja, a prije nekoliko dana ponovo je iskazao herojstvo. Jak vjetar odvukao je u gradu Civitavecchiji 68-godišnjeg muškarca i 8-godišnju djevojčicu od obale, ali Ariel ih je spasio!

Naravno, treba li uopće napominjati da na "posao" labrador dolazi u Rominu dresu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije