Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGOR TUDOR ODRJEŠIT:

'Laž je da sam Maloču kaznio jer je posvetio gol Vukoviću!'

'15.06.2013., Split - Hajdukovci na Poljudu odradili poslijepodnevni trening uoci odlaska na pripreme. Novi sportski direktor Jens T. Anderson s trenerom Igorom Tudorom i clanom Nadzornog odbora Antom
Ivo Cagalj/PIXSELL
24.07.2013.
u 12:52

- Bio bih kreten kad bih igrača kaznio jer je posvetio gol suigraču. Kažnjen je po klupskom pravilniku zbog kršenja discipline, razlog nije bitan - kazao je Tudor

Shvatio je Igor Tudor sve opasnosti koje ga čekaju u Skoplju, u uzvratnom dvoboju protiv makedonskog Turnova, pa je na put poveo i ozlijeđene Anđelkovića i Kouassija. Treba mu svaki raspoloživi igrač, svjestan je da bi ispadanje bilo ravno katastrofi. Bijeli u utakmicu (Skoplje, stadion Filip II., 17.45) protiv Makedonaca ulaze s prednošću od 2:1, tako je bilo u Splitu. Turnovo nije nimalo bezazlen rival za ovog mladog Hajduka, ali Splićani imaju status favorita, imaju taj gol prednosti.

 

- Imamo tu minimalnu pobjedu, idemo proći, ne trebamo se lagati, bolja smo momčad. Uvjeren sam da ćemo se vratiti kao sudionici 3. pretkola Europske lige. Turnovo je ozbiljna momčad, zna što hoće, brani se cijelu utakmicu. Uvijek takve momčadi stvore nekoliko prigoda, bit će ih i u ovoj utakmici, a mi ćemo igrati svoju igru - kazao je Hajdukov trener Igor Tudor.

 

Prema svim informacijama travnjak u Skoplju izgleda odlično, to je pravo osvježenje za bijele, koji u Poljudu, barem tako tvrdi Tudor, zbog očajnog stanja terena, nisu mogli igrati svoju igru.

 

- Veselim se travnjaku, naše najbolje utakmice tek očekujemo - kaže Tudor.

Do posljednjeg trenutka čekat će hoće li u momčad postaviti ozlijeđen Anđelkoviće i Kouassija. Izostanak njih dvojice bio bi preveliki hendikep za Hajduk.

 

- To je sastavni dio igre, imamo mi i druge igrače. S najboljima ćemo ići po pobjedu - rekao je Tudor.

 

Turnovo je bijelima peta utakmica u dva i pol tjedna.

 

- Umora ima, ritam srijeda-nedjelja je težak, ali tako se igra u Europi. Volio bih da smo što duže u tom ritmu, to bi značilo da smo prošli u Europskoj ligi - rekao je Tudor.

 

Loša vijest za Splićane je što će za Turnovo igrati Dejan Blaževski. U pretkolima Europske lige pauzira se nakon tri žuta kartona, Blaževski ih je već skupio dva, a u početku se smatralo da je to dovoljno za pauzu. No, valjda će se s Blaževskim uspjeti obračunati obrana bijelih. U kojoj će biti Mario Maloča kojeg je Igor Tudor kaznio s 300 eura. Prva informacija je bila da je Maloča dobio po džepu, jer je gol protiv Turnova posvetio Ivanu Vukoviću kojeg je Tudor eliminirao iz momčad. Međutim, trener je demantirao tu informaciju.

 

- Neprovjereno, nekorektno, to je laž, Mario Maloča nije kažnjen zbog posevete gola prijatelju Vukoviću. Bio bih kreten kad bih igrača kaznio jer je posvetio gol suigraču. Kažnjen je po klupskom pravilniku zbog kršenja discipline, razlog nije bitan - kazao je Tudor.

 

Demantij je dao i Goran Blažević za kojeg se spominjalo da bi mogao u Dinamo kao zamjena za Argentinca Migliorea. Blažević, koji je maknut iz momčadi i pokušava odraditi transfer, preko glasnogovornika Hajduka poručio je da nije imao nikakvih kontakata sa Zagrepčanima. A mogući odlazak Rubena Lime u Dinamo dočekan je kao pravi šamar, još jedna potvrda moći Zdravka Mamića. Lima je čak nosio kapetansku vrpcu Hajduka, navijači ga obožavaju, a sada odlazi u redove najžešćeg rivala.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije