Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parovi četvrtfinala

Kup: Dinamo na Istru, Hajduk na Zagreb

Dinamo HAŠK (1)
Daniel Kasap/Pixsell
28.10.2011.
u 11:44

Dinamo - Istra, Hajduk - Zagreb, Rijeka - Osijek, Cibalia - Vinogradar parovi su četvrtfinala kupa. Prve utakmice su na rasporedu 23. studenog, a uzvrati sedam dana kasnije, 30. studenog.

Pod rukovodstvom Nevena Kolića, predsjednika Povjerenstva za natjecanje Hrvatskog nogometnog kupa, u Kući hrvatskog nogometa u Zagrebu održan je ždrijeb na kojem su određeni parovi i domaćini prvih utakmica četvrtfinala kupa.

Kuglice s imenima klubova izvlačili su predstavnici klubova sudionika četvrtfinala, a čast da prvi izvlači pripala je Tomislavu Viševiću kao predstavniku Vinogradara, jedinog drugoligaša koji je izborio nastup u četvrtfinalu. Izvukao je Hajduk koji će biti domaćin prve utakmice u srazu sa Zagrebom kojeg je iz bubnja izvukao Dražen Pernar, predstavnik Cibalije.

Predstavnik Dinama Davor Bukovina potom je izvukao kuglicu s imenom svog kluba, a suparnika Dinamu odredio je predstavnik Hajduka Jako Andabaka: izvukao je Istru 1961.

Direktor Istre 1961 Andrej Sazonov izvukao je Rijeku kao domaćina prve utakmice trećeg para, a predsjednik Osijeka Robert Špehar upravo je svoj klub usmjerio prema Rijeci.

U bubnju su tako ostali Cibalia i Vinogradar pa je predstavnik Rijeke Nikica Milenković izvlačenjem kuglice s imenom Cibalije samo odredio da će se prva utakmica igrati u Vinkovcima.  

Prema kalendaru natjecanja prve utakmice su na rasporedu 23. studenog, a uzvrati sedam dana kasnije, 30. studenog osim za par Dinamo – Istra 1961 koji će prvu utakmicu u Zagrebu igrati 30.11. budući da Dinamo 22.11. igra utakmicu Lige prvaka protiv Reala u Madridu, a uzvrat bi se igrao 10. ili 11. prosinca 2011. u Puli.

Uz suglasnost Glavnog tajnika HNS-a Zorislava Srebrića, klubovima je ostavljena mogućnost dogovora da se za odigravanje kup utakmica koriste i termini 12. i 16. studenog u pauzi  prvenstva MAXtv Prve lige zbog kvalifikacijskih utakmica reprezentacije protiv Turske (11. i 15.11.2011.).

Ključne riječi

Komentara 2

ST
stefj
12:16 28.10.2011.

Hm, ako Jurčić ostane trener Dinama kup vrlo vjerojatno ide Hajduku. Za prvenstvo ipak ne vjerujem, ne može se na dišpet igrati cijelo vrijeme.

Avatar mohito
mohito
14:11 28.10.2011.

ja se nebi kladil za prvenstvo - jurcic nemre dobit hajduka ni da ovi igraju s pet igraca manje - i hajduk ce sigurno kiksat, ali dinamo uopce nema igru i svaka ce utakmica bit lutrija dokle got je jurcic na klupi - to nema veze s formom, jednostavno vec ga i igraci nemreju zivog vodjet, a on nema blage veze sta radi....tak da cak i ovakav hajduk ima prilicne sanse - sam se nadam da ce ga mamic ipak sutirat kad hajduk dodje na jedan bod, a dinamo ima daleko bolju momcad pa bi to pravi trener mogal poslozit i izvuc prvenstvo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije