Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduku 300.901 kn

Kuna za Hajduka: Navijači za klub popili 300 tisuća litara piva

Hajduk kuna
Tino Juric/PIXSELL
28.03.2013.
u 14:48

Kuna za Hajduka akcija je u kojoj je Carlsberg za svaku litru popijenog Hajdučkog piva klubu dodijelio kunu. Navijači su tako popili 300 tisuća litara i dali novčanu injekciju svom klubu.

Akcija Kuna za Hajduk u šest mjeseci trajanja donijela je na Poljud 300 tisuća kuna. Predstavnici Carlsberga danas su u Bijelom salonu uručili ček na 300.901 kunu, a novi val akcije kreće od 1. travnja.

Kuna za Hajduka akcija je u kojoj je Carlsberg za svaku litru popijenog Hajdučkog piva klubu dodijelio kunu. Navijači su tako popili 300 tisuća litara i dali još jednu novčanu injekciju svom klubu.

- Ovim putem pozivamo navijače, ali i sve naše potrošače, ljubitelje Hajdučkog piva, da se ponovno uključe u akciju. Nakon staklene boce i PET ambalaže, Hajdučko uskoro lansiramo i u limenci od 0,5l, a kuna za svaku litru od ovog pakiranja također ulazi u fond namijenjen klubu. Ovdje bih posebno istaknuo važnost podrške koju nam pružaju trgovci i vlasnici kafića diljem Dalmacije, a koja je nužna za uspješnu realizaciju ove akcije na terenu - rekao je Nikola Družić iz Carlsberga.

Hajduk za to vrijeme pokušava riješiti dugove i tako steći uvjete za Uefinu licencu. Najviše glavobolje Bijelima zadaje dug prema Almiru Turkoviću. Nadaju se da će nagoditi s bivšim napadačem kojem su dužni 600 tisuća kuna.

>>> Bolji i od Barcelone: Hajduk ima treću omladinsku školu u Europi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije