Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inter - Hajduk 1:1

Zaprešićani zapucali kazneni udarac u zadnjim sekundama!

inter hajduk
Jurica Galoić/Pixsell
15.09.2012.
u 18:36

Protiv Hajduka je u trećoj minuti sudačke nadoknade dosuđen ponovo dvojbeni kazneni udarac, ali pokušaj T. Šarića s bijele točke obranio je Blažević.

Mogao je Hajduk u prvih 45 minuta dvoboja s Interom u Zaprešiću riješiti sve, imali su bijeli niz sjajnih prilika, a na kraju ih je morao spašavati vratar Goran Blažević u posljednjim sekundama dvoboja obranivši dvojbeni kazneni udarac Tomislavu Šariću! Tako je utakmica osmoga kola u Zaprešiću na kraju završila s miroljubivih 1:1.

Mislav Oršić ponovno je bio koban za Hajduk koji na gostovanju u Zaprešiću nije uspio odnijeti sva tri boda. A trebao je i morao. Barem po propuštenim prilikama. Umjesto da Hajduk na odmor ode sa dva, tri pogotka prednosti otišli su samo s jednim. U drugom poluvremenu nisu bili tako agresivni kao u prvom i stigla je kazna. Mislav Oršić očigledno se pretplatio da postiže pogotke ove sezone samo Dinamu i Hajduku. Na ostalim utakmicama ga nešto ne ide.

Hajduk je od samog početka dao domaćinu do znanja da je došao po sva tri boda. Nakon što u prethodna tri kola nisu pobijedili bilo je vrijeme da se "bijeli" malo trgnu. Gostovanje u Zaprešiću bilo je gotovo idealno za osvajanje tri boda. Krševan Santini radio je čuda na vratima Intera. Nevjerovatno je kako je zaustavio udarce Vukovića, Bencuna i Andrijaševića. No, nije ni vratar domaćih bio svemoguć. Nakon što je obranio zicer nad zicerima Andrijaševiću, iz sljedeće akcije ipak je morao po loptu u mrežu. Vuković je sjajno izveo korner, a Milić je glavom sa samo nekoliko metara pogodio za vodstvo Hajduka u 25. minuti. Inter nije imao pravih prilika za pogodak. Tek je bilo nekoliko izglednih situacija. Tako se većinu vremena Goran Blažević dosađivao pred svojim vratima.

U drugom poluvremenu Hajduk je ponovno prvi imao sjajnu priliku. Tek što je ušao u igru Caktaš je lukavo šutirao, ali se Santini nije dao iznenaditi. Zaprešićani su izgledali puno bolje u nastavku utakmice, njihovi napadi bili su puno opasniji nego u prvih 45 minuta. I trud im se isplatio. Jedan bijeg Oršića i to je bilo to. Izjednačujući pogodak u 74. minuti kao da je dao dodatnu snagu domaćinu koji je krenuo po drugi pogodak. Blažević sada više nije trčkarao pred svojim vratima bez posla. Imao ga je i to jako puno. A posebno se istaknuo u samom finišu utakmice, kad je "skinuo" kazneni udarac Tomislavu Šariću. Tome je prethodio neoprezan start Jozinovića na Gorgievu, ali dojam je kako je sudac Bebek ipak bio malo prestrog. Splićani su se bunili, ali bez uspjeha. Zato je uspješan bio Blažević koji je tako bijelima sačuvao barem bod. Hajduk se sa trećeg gostovanja za redom vraća bez pobjede, a Zaprešićanima je ovaj bod kao kuća u borbi za ostanak.

Tijek utakmice:

90'+4 Kraj utakmice.

90'+3 Blažević brani udarac Šarića s bijele točke!

90'+2 Kazneni udarac za Inter! Domaćini su ubacili loptu s desne strane, Jozinović je malo neoprezno startao na Gorgieva, koji pada, a sudac Bebek dosuđuje kazneni udarac. Opet su Splićani prosvjedovali, ali bez efekta.

90' Izmjena kod Intera. Gorgiev ušao umjesto Budimira.

80' Izmjena kod Hajduka. Ozobić ulazi umjesto Oremuša.

74' GOOOOOL!!! Inter je izjednačio! Oršić se sjurio u kazneni prostor, pucao iskosa s lijeve strane sa 5-6 metara, Maloča je uklizao na loptu, nezgodno je podigao i ona je završila u golu Splićana.

69' Nova izmjena kod Intera. Matko ulazi umjesto Vujčića.

61' Izmjena kod Intera. Čeliković izlazi, mijenja ga M. Kramarić

56' Izmjena u Hajduku. Umjesto Milića koji šepajući izlazi van ulazi Luštica.

46' Počelo je drugo poluvrijeme. Jedna izmjena na početku drugog dijela. Umjesto Bencuna je kod Hajduka ušao Caktaš.

45' Kraj prvoga dijela. Hajduk je bio puno bolji, imao 6-7 lijepih prilika, a tu je dominaciju i pretočio u vodstvo.

25' GOOOOOL!!! Hajduk je poveo protiv Intera pogotkom Antonija Milića. Imali su bijeli ubačaj iz kuta, lopta je išla na prvu vratnicu gdje je najspretniji bio upravo Milić i postigao svoj prvijenac u dresu splitskoga kluba.

1' Počela je utakmica u Zaprešiću.

Ključne riječi

Komentara 23

LU
luanti
20:57 15.09.2012.

koji idiot od trenera umjesto da podnese ostavku zbog igre on napada hns baš me zanima do kad će ga trpiti u hajduku vjerojatno dok ne krene borba za opstanak

NJ
njuka
21:04 15.09.2012.

Opet sudačka mašinerija pokrala Hajduk koji je odigrao odličnu utakmicu. Jasno se vidi da je Hajduk prepun nogometnih dragulja i nisu samo Maloča i Radošević jedini koji zaslužuju pozive u reprezentaciju. Ali što se može teško je igrati protiv sudaca.

AN
Andreeejjj
20:38 15.09.2012.

Tomislavu Šariću bolje ti i dalje "pegaj" Tatjanu Dragović-Ivanišević, radodajku tenuisaća...nisi ti za ništa drugo...koji nogomet!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije