Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kalkulacije

Kranjčar nakon Ibre: Dinamo mora pasti želimo li dalje

'Paris Saint-Germain\'s Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (L) vies with Dynamo Kiev\'s Croatian midfielder Niko Kranjcar (C) during the UEFA Champions League football match Paris Saint-Germain (PSG)
'KENZO TRIBOUILLARD'
19.09.2012.
u 12:14

Niko Kranjčar, hrvatski reprezentativac u dresu kijevskog Dinama, nakon teškog poraza od PSG-a (1:4) tvrdi da će se vaditi na svom matičnom klubu iz Zagreba.

– Dečki, ne gubite glavu, treba izvući pouku i nastaviti s borbom – poručio je Niko.

– Napravili smo mnogo pogrešaka u prvom dijelu, promašivali dva puta nakon kornera, previše mjesta dali Ibrahimoviću.

Je li Liga prvaka prejako natjecanje za kijevski Dinamo, pitali su Niku.

– Prema mojem mišljenju, sve momčadi koje odu u Pariz kod Paris Saint-Germaina, izgubit će. Momčad im je sjajna, doveli su ovog ljeta vrhunske igrače...

A onda je za službene stranice kluba otkrio dobitni recept:

– Nama je najvažnije pobijediti u sljedećoj utakmici protiv zagrebačkog Dinama...

Susret se igra za dva tjedna u Kijevu...

Komentara 6

BA
balic
12:35 19.09.2012.

Plavi si vec izracunali da ce pobjediti Kijevski Dinamo... ahah,hoce ,u gostima a kod kuce nisu u stanju izvuci nit bod... Ajmo Niko ,ajmo Vukojevicu..

BA
balic
12:59 19.09.2012.

Ahaha,jadnika.... Pa navijam za Dinamo ,koji,nije vazno...?!U Kijevu ce plavi doziviti i drugi poraz ,taj ce Cacica boliti...

BU
bucmix
13:32 19.09.2012.

Sramota. I to iz Zagreba. Za Niku Kranjčara neka se ne čudi kada padne pjesma"Nema oprosta...." Kao da se Dinamo Kiev jako proslavio. I oni su jadna momčad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije