Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKE NEPRILIKE

Kraljici ne paše snijeg...

sljeme, snijeg (1)
Daniel Kasap/Pixsell
18.12.2011.
u 12:04

Otkako je Zagreb domaćin Svjetskog kupa, nikad se nije dogodilo da prvi snijeg padne već 17. prosinca, a palo je 15-20 centimetara mokrog snijega.

Za manje od tri tjedna, Ivica Kostelić će, baš kao i Natko Zrnčić Dim nastupiti na Sljemenu na kojem je u noći s petka na subotu pao prvi ovozimski snijeg. No, njemu se voditelj natjecanja Reno Fleiss i nije jako obradovao:

Olujno nevrijeme

- Otkako je Zagreb domaćin Svjetskog kupa, nikad se nije dogodilo da prvi snijeg padne 17. prosinca. No, bilo je to olujno nevrijeme koje je donijelo 15-20 cm mokroga snijega koji se brzo topi. Uvijek je bolje išta nego ništa, no ja bih bio sretniji kada bismo mi imali pogodne temperature ali i dovoljno vode da kompletnu stazu napravimo od umjetnog snijega.

U ovakvim okolnostima, žale se organizatori, kapacitet akumulacijskog jezera na Sljemenu je zabrinjavajući.

- Kapacitet jezera je pet puta manji od prethodnog. Da je dovoljno veliko sve bi bilo zasniježeno za 4-5 dana i građani bi se za Božić na Sljemenu mogli skijati - tvrdi Fleiss.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije