Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjerljiva pobjeda

Kovačevi izabranici Lihtenštajnu zabili pet komada

Niko Kovač (1)
Duško Marušić/Pixsell
13.08.2013.
u 19:01

Mladi reprezentativci tako su pokazali put kolegama iz A reprezentacije koje sutra također očekuje susret protiv Lihtenštajna

Hrvatska U-21 reprezentacija i bez Marka Livaje, koji je potjeran iz reprezentacije, uvjerljivo je slavila u kvalifikacijskoj utakmici za EP protiv Lihtenštajna. Kovačevi izabranici ozbiljno su shvatili zadatak i pobijedili 5:0. Igrač utakmice bio je Marcelo Brozović koji je postigao dva pogotka, po jedan su dodali Petković i Mišić, a konačnih 5:0 postavio je Zimmermann koji je postigao autogol.

Mladi reprezentativci tako su pokazali put kolegama iz A reprezentacije koje sutra također očekuje susret protiv Lihtenštajna.

>>'Štimac se slaže sa mnom, ni on neće imati popusta za Livaju'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije