Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
analizira utakmice

Kovač: Imamo odlične pojedince, ali nismo bili momčad!

Kovač predstavljanje (1)
Luka Stanzl/PIXSELL
20.10.2013.
u 17:27

- Sad sam im izbornik, krenuo sam tim putem i bit ću jasan što od njih tražim

Novi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač dao je intervju Dragi Ćosiću koji je objavljen u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom lagano.

- Nisam vjerovao da ću postati izbornik, osjećam radost, ali i odgovornost. Svi koji me znaju, koji znaju kako dišem, znaju i da sam odmah prihvatio ovaj posao - rekao je Kovač te se osvrnuo na greške u prijašnjem razdoblju.

- Imamo super pojedince, ali nismo djelovali kao ekipa, nismo bili pravi kolektiv. Znam i vjerujem da su svi pokušavali koliko su mogli, ali nismo bili sinkronizirani. U mladoj reprezentaciji to smo odlično posložili, a svi igrači su to prihvatili.

Niko je donedavno dijelio svlačionicu s igračima kojima će sada biti izbornik.

- Bit će malo neugodno i čudno, ali to je dio mog posla. Sretao sam ja igrače i sad tijekom reprezentativnih akcija, ali to je bilo drugačije. Sad sam im izbornik, krenuo sam tim putem i bit ću jasan što od njih tražim. Sad gledamo snimke utakmica i analiziramo da vidimo gdje smo griješili jer dosad smo to gledali navijački, a sad iz trenerskog kuta. Nakon toga ćemo posjetiti reprezentativce, vidjeti kakvo je ozračje u svlačionici.

Sutrašnji ždrijeb?

- Ne mogu utjecati na to tko će nam biti protivnik i ne želim pogađati. Sve momčadi koje su ovdje stigle su kvalitetne.

Navijači su zadovoljni imenovanjem Kovača za izbornika, reakcije su pozitivne.

- Drago mi je zbog podrške koju mi javnost daje, očito je onda da sam kao igrač ostavio neki trag ovdje. Navijači moraju podržati i igrače i naš stožer. Vjerujemo u pozitivan ishod cijele ove priče - zaključio je Kovač.

>>Niko, obiđi ih i razgovaraj

>>Nikini postulati: Kockasti, čuvajte se, stiže njemačka disciplina

>>Nijedan naš izbornik nije 
bio na SP-u kao igrač i trener. Bit će Niko!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije