Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Kostelić trenira skijanje na plaži ispod hotela Lišanj u N. Vinodolskom

Kostelićeve pripreme na plaži prati i Elin

'11.02.2011. Novi Vinodolski, Ivica Kkostelic na treningu uz plazu sa ocem Antom i trenerom. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
Foto: 'Goran Kovacic/PIXSELL'
1/15
11.02.2011.
u 19:57

Slalom među štapovima na plaži, trčanje uz more i šumu, čučnjevi s utezima, stoj na rukama pa istezanje

Tako se najbolji skijaš svijeta pod budnim okom trenera Ante Kostelića priprema za finiš sezone dok se svi ostali skijaši znoje nadajući se medalji.

U Novom Vinodolskom je ovih dana kao na pustom otoku, nema nikoga, tek tu i tamo proviri koji šetač koji znatiželjno gleda što se to zbiva ispred hotela Lišanj. I dok je muški dio obitelji naporno radio, majka Marica i Ivičina djevojka Elin družile su se s prijateljima.

Nešto sjevernije, u Garmish-Partenkirchenu, ostali iz reprezentacije pripremali su se za današnju utrku spusta na SP-u. I ondje rad i disciplina, u kafićima naše dečke nećete sresti.

– Prošećemo malo prije večere, ali ne idemo u kafiće. Kako imamo naporan program, sve slobodno vrijeme koristimo za odmor, šteta je gubiti i trunku snage, pa na Svjetskom prvenstvu smo! Bacimo malo pogled na to što se događa u mjestu i brzo se vratimo u sobe – objašnjava Natko Zrnčić Dim kako provodi vrijeme s Tinom Širokim i Daliborom Šamšalom.

Od 11 sati naš trojac nastupa na teškoj spustaškoj stazi Kandahar.

– Led je omekšao i skija dobro prima. Staza je bolja nego prijašnjih dana, a nešto se i vidi – kaže Natko.

Ključne riječi

Komentara 4

FO
FOISZ
21:06 11.02.2011.

Sam mi nije jasno za kaj se to On priprema? Veliki globus je već osvojio, a sa svjetskog prvenstva je zbriso... I dok će drugi lovit medalje, On će lovit srdele... Eto i Janka je (zbog virusa) \"napustio\" kombinaciju, pa su se već pojavili \"zlobni\" jezici da bi kombinaciju trebalo ukinuti, jer glavne favorite uopće ne zanima medalja na svjetskom prvenstvu iz super-kombinacije... (bravo Ante)... Moram pohvalit i Sportal i SN kako izvanredno prate svjetsko prvenstvo u skijanju... Mislim danas je bila utrka super-kombinacije za žene, ak\' niste znali? Mislim, B92 bolje izvještava o skijanju neg hrvatski \"športali\" - gadna sramota!

FO
FOISZ
21:12 11.02.2011.

... da ne kažem da se zbog povišenih temperatura u južnoj Bavarskoj i snijeg \"smekšo\" pa sad i ona priča o opasnoj stazi pada u vodu, da ne kažem u more!

EP
Elio Pisaki
01:10 12.02.2011.

Možda bi Ivici bilo bolje da više ne nastupa do kraja sezone jer bi se mogao negdje ozljediti, pa ne nastupati u 2011/2012, odnosno možda bi bilo bolje da propusti i tu sezonu pa da ostane zdrav za olimpijskeigre 2014. Živio rođo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije