Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNA AVANTURA

Kostelić peca kod Peloponeza, kod kuće tek krajem mjeseca

Ivica Kostelić
Foto: croski.hr
1/3
18.06.2012.
u 11:09

U morskoj avanturi u kojoj ove godine gumenjakom putuje u Grčku, Ivica Kostelić stigao je do cilja, obišao Peloponez te se krajem ovog tjedna očekuje u Jadranskom moru.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:56 18.06.2012.

Hm Je da je Ivek pravi frajer, ali čini mi se da je malo pretjerao. Cijeli život je bio pod stresom, Gipsovom torturom, ledenjacima, glečerima, operacijama, borbom do zadnje kapi znoja. Skupio je lovu, nazoviprijatelje, ima ime i prezime. AA na odmor odlazi i dalje se mučiti putovanjem za koji misli da je odmor. A kad budu koktelići, curice, opuštanje?

FI
Fisherman
12:42 18.06.2012.

E moj Ivek pa i ja bi pecal po Peloponezima-drugi put nazovi a broj je u redakciji. Bistro i sretno nam se vrati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije