Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCHLADMING

Kostelić odlučio: Vozit ću samo slalom

Ivica Kostelic (1)
AFP
16.03.2012.
u 12:14

– U nadmetanju Hirshera i Feuza u veleslalomu vidim svojku priliku – kaže Kostelić

Odluka (očekivana) je pala. Ivica Kostelić na završnici Svjetskog kupa u Schladmingu vozit će samo \'\'svoju\'\' disciplinu.

– Neću voziti veleslalom. Okrenuo sam se samo jednoj utrci, slalomu. Osjećam se vrlo dobro, ništa me ne boli – rekao je Ivica.

Tamo će u subotu primiti mali Kristalni globus u kombinaciji.

– Leđa su mi potpuno sanirana, a koljeno je na granici bola. Drago mi je da je sezona na kraju jer ne bih mogao izdržati još mjesec dana.

Osim kombinacijskog, Ivica cilja i na slalomski globus.

– Pritisak neće biti na meni jer imam bodovnu prednost, a računam da bi mi ulazak među deset, još bolje među sedam, bio dovoljan. No, sve ovisi o konkurenciji.
Najviše bi mi odgovaralo da se u veleslalomu Hirscher minimalno približi Feuzu jer onda u slalomu ne bi riskirao nego bi se samo trebao spustiti – kaže Ivica i dodaje:
– Ne treba zaboraviti da će slalom voziti i Feuz, koji uopće nije loš slalomaš, a kako nas je samo 25, bez problema može ući među 15 i dobiti bodove. U njihovom nadmetanju vidim svoju priliku.
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:02 16.03.2012.

Pametno Ivice. Dobra odluka. Ti si nas junak nema veze kako bude u nedelju. Sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije