Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNATOČ BOLNIM LEĐIMA

Kostelić: Ipak idem u Val d'Isere!

Ivica Kostelić
Reuters
07.12.2009.
u 21:08

Kostelić je zbog leđa otišao u veljači sa SP-a iz Val d’Iserea prema Daruvaru, sada se vraća s istim problemom.

Brzinom kojom se spušta niz padinu Ivica Kostelić napravio je u par dana slalom pokraj tabli "Beaver Creek", "Zagreb", "Daruvarske toplice" i preko "Züricha" ipak stiže u ciljnu ravninu na kojoj piše "Val d'Isere". Ni Ante Kostelić nije vjerovao da će tako brzo sanirati bolna leđa, no dobio je zeleno svjetlo za put.

- Imam i dalje bolove, no pregledi su pokazali da su fizikalne terapije i vježbe popravile stanje. U srijedu ću prvi puta stati na snijeg i onda ćemo konačno odlučiti hoću li nastupiti, kazao je Ivica nakon pregleda magnetskom rezonancijom.

Skijaški savez i magazin Skijanje.hr osnovali su Croski Fan Club vodeći se "Janice dugo nema, ali nikad nije kasno".

– Već sljedeći tjedan idemo bodriti dečke u Alta Badiju te tjedan nakon na ženski slalom u Linz. Sa skijašima ćemo se družiti, fotografirati, a nadamo se, i zajedno slaviti pobjede! – najavljuje Goran Razić, urednik Skijanja.hr.

Za navijače, skijanje je specifičan sport, jer osim odlaska na Sljeme, sve ostalo su poslastice – gostovanja. Malo skijate, malo iz svega grla vičete “op-op-op”, a zatim se u hotelu družite sa svojim omiljenim sportašem. Naravno, imate li za takav izlet barem dvije tisuće kuna. Preduvjet je civilizirano navijanje, odnosno bez grudanja suparnika, kao što je nekoć bilo u Mariboru kada je Anja Pärson zbog Janice izbjegavala bijele projektile.

Komentara 2

OB
-obrisani-
21:16 07.12.2009.

TOOOOOOOOOOOOO PROFESORE

OB
observer
09:03 08.12.2009.

E moj Srdjane, i ti kao pratis skijanje! Pa dobro, nije u redu bacati snijeg na jednu zaista nesimpaticnu osobu, jednu skijasicu koja je za razliku od Janice angazirala cjelokupnu svedsku stampu u namjeri da popljuje svoju najvecu konkurenticu i to je bogami radila bez imalo \"civikizacijskog\" odgoja, samo u svrhu da pobijedi po svaku cijenu! Da su to Janicini navijaci prokuzili pokazuju te snjezne grude, a i zaista nespretno ponasanje hrvatskog skijaskog saveza koje se \"izvinilo\" svedskom zbog takvog ponasanja navijaca! Jos jedan pogresan, nepromisljen potez saveza koji nije trebao da se uplice u taj slucaj nego je trebao prepustiti organizatorima urke da rijese problem sa navijacima koji sabotiraju jednu sportsku priredbu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije