Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perišić slavi

Klopp: Najljepši finale za Borussijine navijače

Ivan Perišić (1)
Foto: PIXSELL
1/9
13.05.2012.
u 11:30

- Obrana nam je bila katastrofalna. Vjerujem da ćemo se do finala Lige prvaka oporavati i zaboraviti ovo što se dogodilo - kaže trener Bayerna

Borussia Dortmund osvojila je dvostruku krunu, nakon naslova u prvenstvu slavili su i u finalu kupa protiv Bayerna (5:2). Naš Ivan Perišić na dodjelu pehara došao je ogrnut hrvatskom zastavom

- Za Borussijine navijače ovo je bio najljepši finale koji su mogli zamisliti. Igrali smo hladnokrvno, bili smo sjani i zabijali lijepe pogotke. Bili smo fenomenalni - kazao je Borussijin trener Jurgen Klopp.

Trener Bavaraca Jupp Heynckes morao se suočiti činjenicom da je njegova momčad, tjedan dana uoči finala Lige prvaka, primila pet pogodaka.

- Obrana nam je bila katastrofalna. Vjerujem da ćemo se do finala Lige prvaka oporavati i zaboraviti ovo što se dogodilo. Imamo cilj, a finale sa Chelseom je sasvim druga utakmica - podvukao je Heynckes.

Franz Beckenbauer bio je ljut nakon poraza Bayerna.

- Sramota! - naglasio je Beckenbauer.

- Ovo je prava sramota. Nesmotrenost i pogreške su nas koštale poraza. Ako momčad ovako misli igrati u finalu Lige prvaka možda je najbolje da ga ni ne igra - razočaran je bio Franz Beckenbauer.

Komentara 4

LE
lepiCane
13:17 13.05.2012.

Stvarno decki vladaju njemackim nogometom zadnje 2 godine! Mladi su i kad bi ostali na okupu jos koju godinu bili bi prvaci europe a ovako su jos zeleni sto se vidjelo u Ligi prvaka ove godine a sad vjerojatno slijedii rasprodaja i uzimanje silnih milijuna!

Avatar flame
flame
13:47 13.05.2012.

Neće bit rasprodaje, nije to Dinamo, možda ode jedan ili dva važna igrača (Gotze ili Kagawa), a sigurno će doći netko odličan, a i Perišić će pokazati da zaslužuje više. S ovakvim trenerom mogli bi ponovit uspjeh iz 1997....

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:22 13.05.2012.

Zasluzeno. Bayern se nije sastavio s loptom veci dio utakmice (ako se izuzme Ribery). Bayern se mora rijesiti Heynckesa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije