Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budućnost

Klinci diljem Hrvatske sutra obilježavaju Grassroots day

grassroots
Goran Kovačić/Pixsell
15.05.2012.
u 12:23

Na gradskim trgovima u Zagrebu (Kvaternikov trg), Rijeci (Korzo), Splitu (Riva), Osijeku i Varaždinu, djeca će se od 10-12 sati nadmetati na improviziranim nogometnim igralištima

Sutra (srijeda) se prema Uefinim programima obilježava \"Grassroots Day\". U svim će se županijama odigravati nogometne utakmice na kojima će sudjelovati najrazličitije selekcije iz svih dobnih skupina.

Među ostalim, na gradskim trgovima u Zagrebu (Kvaternikov trg), Rijeci (Korzo), Splitu (Riva), Osijeku i Varaždinu, djeca će se od 10-12 sati nadmetati na improviziranim nogometnim igralištima, a svoje će utakmice igrati razne reprezentativne selekcije; u Krapini, Zaboku, Bukovcu, Sutinskim vrelima...

\"Temeljna zadaća ove proslave jest da djeca, ali i svi drugi koji vole nogomet, sudjeluju u raznim sportskim aktivnostima, štafetama i utrkama, ali i podsjetiti da vrhunski nogomet jednostavno ne može egzistirati bez zdravih temelja u Grasssrootsu, u bazičnom i amaterskom nogometu, odnosno poslati poruku da je nogometna igra otvorena i dostupna svima\", stoji u priopćenju Hrvatskog nogometnog saveza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije