Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPITAN ZA BAYERN

Klasnić stigao u Mainz pa se otrovao hranom

\'28.10.2010, Bolton, England, UK, Ivan Klasnic  (Bolton Wanderers )  wird verdau0308chtigt am 25.10.2010 ein 17 jaehriges Maedchen in England vergewaltigt zu haben u0096 Quelle Bild online u0096
Pixsell
07.09.2012.
u 13:02

Iz kluba su poručili da će Ivan biti ''out'' do utorka, no upitan je njegov debi protiv Bayerna sljedeći tjedan

Ivan Klasnić prisilno će morati odgoditi debi za svoj novi klub Mainz. Odmah po dolasku, odnosno povratku u Bundesligu, napadač se otrovao hranom te tako propustio odraditi prvi trening s momčadi.

Iz kluba su poručili kako će se ''killer'' priključiti u utorak, a četiri dana poslije Mainz gostuje na Allianz Areni kod Bayerna, no pod pitanjem je njegov nastup tamo ako ga problemi sa želucem previše oslabe.

Komentara 1

BA
balic
14:18 07.09.2012.

A sto nije Klasnic dobio poziv u repku?... Kako su znali svi samo Bilica pljuvat,aaaaa nestalo vam pljucke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije