Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO JE KELAVIN KUP

Kelava: Obranio sam tri od četiri penala

Kup (1)
Slavko Midžor/Pixsell
09.05.2012.
u 22:58

Ivan Kelava junak je Dinama, svojim briljantnim obranama u završnici donio je kup Dinamu, skinuo je ‘zicer’ Maglici, a onda je i jedanesterac Lukačeviću, spriječio je da Osijek dođe na 2:2 i odnese Rabuzinovo Sunce.

- Nogomet je momčadski sport i zasluga ide svim igračima. A zato i jesam golman Dinama, tu sam da nešto valjda i obranim, a ne da samo gledam kako ‘razmontiravamo’ suparnike - skromno će Kelava.

Šimin autogol donio dramu


Matirao ga je samo Vrsaljko autogolom koji je utakmicu uveo u dramu, bilo je tada 2:1 i puno nervoze u igri plavih.

- Nisam očekivao da će Vrsaljko pucati, da jesam, možda bih i obranio. Ma dogodilo se, išli smo ga ohrabriti, da dalje nastavi utakmicu, ne treba ga sad pribijati na križ, htio je najbolje, prešla mu je lopta preko noge. Stali smo iza njega i na kraju slavili.

Kelavi očito idu obrane jedanaesteraca.

- Nije loše, u ovoj polusezoni sam obranio tri od četiri. Ali, onda se priča kako je netko loše pucao. A ovaj nije loše pucao, opalio je u kut, pogledajte kako mi je ruka još crvena. Išao sam i na čitanje kamo će pucati, ali i malo čekao, pa onda malo mojih igrica prije udarca, i sve skupa je ispalo dobro. Što mi je prošlo kroz glavu prije obrane? Da moram pomoći dečkima, da moram ostati miran - govorio je aposlutni junak plave pobjede.

- Svaka čast Kelavi, prije udarca imao sam osjećaj daće obraniti - pun je hvale strijelac drugog pogotka Fatos Beqiraj

I dok je prvo poluvrijeme bilo bez prave šanse, dosadno, drugo je bilo čista drama.

Gospa na majici

Otvorio ju je Kovačić svojim solo prodorom i golom koji je proslavio skidanjem majice. Pokazao je drugu majicu na kojoj je bila Gospa.

- Uvijek imam nešto slično, sad je bila Gospa na majici. Nema veze što sam zbog skidanja dresa dobio žuti karton - rekao je Kovačić.

Na kraju je ipak bilo drame u kojoj su Osječani mogli do slavlja. Kelava je zaustavio spomenute prilike.

- Ovo mi je najteži trenutak u karijeri, imali smo sve, ruku na Suncu, a onda - ništa. Tko zna hoću li u životu opet imati ovakvu priliku - kazao je tužni Anton Maglica.

Još je teže Lukaćeviću kojem je Kelava obranio udarac s jedanaest metara.

- Emotivno sam potpuno ispražnjen, ne znam kako ćemo se oporaviti od ovoga - kazao je nesretni Osječanin.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
03:46 10.05.2012.

Bravo Kelava!

Avatar Bekrija
Bekrija
08:56 10.05.2012.

Kelava je jučer bio odličan, bez geške. Dok nam je obrana bila katastrofa, napadači Osijeka su im stalno radili nerede a ovi djelovali potpuno zbunjeno. Treba se tu još puno radit ako misle išta napravit u Europi, sumljam da je Čačić prava osoba za ovaj Dinamo, iako će mnogi reć kako ima odličnu statistiku ali ako pogledamo (većina jučer gledala prvu utakmicu nekon LP) kako se došlo teško do tih pobjeda i to u jadnom HNL-u gdje pola klubova ne isplaćuje plaću onda to ne izgleda dobro!!

OB
-obrisani-
17:42 10.05.2012.

Očajno.....Jadno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije