Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETAN, ALI SMIREN

Kek: Izbacili smo bundesligaša! Nemate pojma kako sam ponosan!

Stuttgart Rijeka (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
29.08.2013.
u 21:10

Kek je dobio veliki pljesak na početku presice, no nije se dao euforiji. Ističe da je presudio momčadski duh

Trener Rijeke Matjaž Kek zaradio je veliki pljesak pojavivši se na presici u Stuttgartu. Slovenski stručnjak napravio je veliki podvig, odveo momčad do plasmana u Europsku ligu protiv jakog, pet puta skupljeg njemačkog kluba, kluba iz Lige petice...

- Najveća pobjeda u karijeri? Sigurno je jedna od onih koje zauvijek ostaju u srcu. Imao sam sreće da sam u svom rodnom kraju osvajao naslove i odveo svoju zemlju na Svjetsko prvenstvo, no uz tu priču ovo ostaje u srcu zauvijek. Izbacili smo veliki klub, bunesligaša, neka se slavi... Uspjeli smo jer smo stvorili momčad u kojoj dečki znaju da je ta momčad važnija od svakog pojedinca. Nagrada igračima? Eto im sutra slobodan dan - kazao je Kek na presici.

Priznao je da su u utakmici imali i sreće.

- Bila je ovo očekivano teška utakmica u kojoj smo imali i sreće. Znali smo da ćemo biti pod pritiskom, ali i da ćemo imati šanse. Poentirali smo u pravom trenutku. Ponovit ću -  nemate pojma koliko sam ponosan. Ovo je veliki uspjeh za Rijeku i za cijeli hrvatski nogomet. Čestitke i svima u klubu. Idemo dalje. Neka ljudi slave, nama je u ponedjeljak je nova utakmica - rekao je Kek i dodao kako mu je žao što Dinamo nije u Ligi prvaka, pa da Hrvatska ima predstavnike u oba natjecanja.

>> Mujanović u 94. minuti donio Rijeci plasman u Europsku ligu!

>> Evo kako su navijači na Korzu proživjeli Rijekin prolaz u Europsku ligu

>> Riječani slavili na Korzu pa se zaputili dočekati momčad na Krk

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije