Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIGOROZNi savez

Kazna po mjeri: Divljak Mexes suspendiran na četiri utakmice

philippe mexes
PA/Pixsell
08.10.2013.
u 11:42

Philippe Mexes dobio je tri dodatne utakmice kazne nakon što je pregledavanjem snimke utvrđeno da je udario protivnika šakom u vrat

Talijanski nogometni savez nemilosrdno dijeli kazne, a najveća ovosezonska žrtva je Milan.

Nakon što su rossoneri poraženi u derbiju kod Juventusa (3:2), stigla im je kazna zbog rasističkih ispada njihovih navijača te će prvu sljedeću domaću utakmicu, protiv Udinesea 19. listopada, igrati pred praznim tribinama. Uz to, klub će ostati bez 50 tisuća eura te igrača Philippea Mexesa u naredne četiri utakmice.

Osim što je zaradio dva žuta kartona tijekom susreta pa će regularno propustiti jednu utakmicu, dobio je dodatna tri susreta suspenzije zbog udaranja suparničkog igrača Giorgija Chiellinija šakom u vrat što je utvrđeno nakon što su disciplinski suci pregledali snimku.

Podsjetimo, Milan je kažnjen i prije dva tjedna nakon domaćeg poraza od Napolija (1:2). Tada su zbog navijača morali zatvoriti dio tribine, a Mario Balotelli dobio je tri utakmice suspenzije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije