Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjena u Splitu

Katalinić: Misle da moraju biti prvi ili drugi

ivan katalinić
Ivo Čagalj/Pixsell
15.08.2011.
u 13:06

Prva trenerska žrtva Hrvatske lige je Ivan Katalinić. Predsjednik Splita Slaven Žužul nakon 2:2 s Osijekom donio je odluku o smjeni Katalinića i za novog trenera postavio Tončija Bašića, koji je crvene iz Druge uveo u Prvu ligu.

Katalinića je u nedjelju navečer kasno o svemu obavijestio sportski direktor Nenad Pralija. Tražio je da se sastanu, ali Katalinić je dovoljno dugo u ovom poslu.

Reci, ne moramo se sastajati – kazao je Katalinić Praliji.

Daj ostavku, tako smo odlučili – reče Pralija.

Neću, zašto bih davao ostavku – odgovorio mu je Katalinić.

Onda ćemo mi tebi dati otkaz – zaključio je Pralija.

Tako je otprilike tekao njihov razgovor. A dan poslije Katalinić još nije mogao doći sebi.

- I prije utakmicu u Karlovcu naslućivao sam smjenu, čekao se samo kiks. Oni misle da moramo biti prvi ili drugi, a to je pored Dinama i Hajduka teško. Nema veze, sad će Hajduku biti lakše kad me nema – rekao je Katalinić.

Ključne riječi

Komentara 12

XY
xyxyxy
13:43 15.08.2011.

Ne poraza, nego remija.

MA
Majur
14:03 15.08.2011.

@xyxyxy Tocno,nesto tu smrdi....Dat covjeku ostavku koji je sa ekipom ostvario uspjeh,a ocekivalo se da ce se za ostanak u ligi boriti...Mozda nekome u susjedstvu ne pase da su dobri.....

XY
xyxyxy
13:41 15.08.2011.

Nešto drugo je u pozadini. Tko bi treneru koji je doveo klub do trećeg mjesta, a predviđali su mu borbu za ostanak, koji se super predstavio Europi, dao otkaz zbog nesretnog poraza protiv Osijeka? I to sada kad je sezona tek počela, i kada je cijela javnost još pod dojmom dobre igre Splita i iznenađenja koje su priredili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije