Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična atmosfera

Kantrida je gorjela! Armada je bila 12. igrač Rijeke

Rijeka, Stuttgart, Europska liga, Armada (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/9
22.08.2013.
u 23:14

Utakmica protiv Stuttgarta ide uz bok pobjedi nad Realom (3:1) u prvoj utakmici 1/16 finala Kupa UEFA daleke 1984. godine

Rijekim projekt, koji je pokrenuo bogati Talijan Gabriele Volpi, doživio je svoj vrhunac. Rijeka igra fantastično, utakmica protiv Stuttgarta bila joj je 11. ove sezone, a ona još uvijek ne zna za poraz. Trener Matjaž Kek odlično je posložio momčad, a ljudi su to sve znali prepoznati. Gradom je zavladala euforija, stadion je odlično posjećen i sve izgleda savršeno.

Večeras je na tribinama bilo više od 10 tisuća navijača, a atmosfera je bila fenomenalna, za svaku pohvalu. Armada je bila 12. igrač Rijeke i vodila svoje ljubimce do najveće pobjede u novijoj povijesti. Utakmica protiv Stuttgarta ide uz bok pobjedi nad Realom (3:1)  u prvoj utakmici 1/16 finala Kupa UEFA daleke 1984. godine.

Na Kantridi su večeras bili i navijači Stuttgarta koji su također zdušno bodrili svoje igrače. Inače, gosti su oduševljeni gradom, cijelo poslijepodne proveli su na plaži...

>>Hrabra Rijeka na prepunoj Kantridi pobijedila Stuttgart 2:1

>>Vargić: Što mi znači pet obranjenih zicera kad je jedna ušla...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije